Nemultumiri in Marea Britanie: Mii de locuri de munca bine platite sunt oferite romanilor

0
741
munca-santier

munca-santierMii de locuri de munca bine platite sunt oferite romanilor in Marea Britanie, in timp ce patru din cinci britanici cred ca tara lor este „aglomerata”, potrivit unui nou sondaj de opinie. Potrivit unui nou raport, 4.000 de locuri de munca sunt oferite in Marea Britanie prin agentii de recrutare in tarile est-europene,

ceea ce contravine promisiunilor repetate ale Guvernului de la Londra de a oferi posturi mai intai britanicilor someri, comenteaza Daily Star, in editia electronica.
Datele arata ca 178.000 de persoane au ramas fara locuri de munca in Marea Britanie in ultimele trei luni. Printre posturile oferite romanilor se numara cele de soferi de taxi sau infirmiere platite cu cate 2.000 de lire sterline pe luna, sau medici care pot castiga cate 1.000 de lire sterline pe saptamana. In ultima luna, 16.270 de romani si-au depus candidatura pentru locuri de munca in Marea Britanie, subliniaza cotidianul. Intre timp, patru din cinci britanici cred ca tara lor este „aglomerata” si peste o treime cred ca aceasta este „foarte aglomerata”, potrivit unui sondaj YouGov. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here