Targul Imobiliar National-tIMOn 2012 – Proiecte rezidentiale de 40 milioane Euro

0
990

Editia din aceasta toamna a Targului Imobiliar National – TIMON va gazdui  lansarea a trei proiecte rezidentiale noi, amplasate in Bucuresti, investitii totale de 40 milioane de euro.

Pentru prima oara dupa mai bine de 4 ani, editia de toamna a tIMOn Targul Imobiliar National (25-28 octombrie, Piata Constitutiei) va gazdui lansarea a 3 ansambluri rezidentiale,  in zone complet diferite ale Bucurestiului.„ Foarte interesant este ca vorbim despre dezvoltatori noi – fie pentru prima oara activi in Romania, fie pentru prima oara activi in domeniu. Desi reprezinta doar o picatura intr-un ocean, consideram ca este un semnal spre mai bine; salutam lansarea de ansambluri rezidentiale noi, speram ca acestea sa ofere preturi care sa concureze cu succes piata veche  si  suntem mandri sa asistam la astefel de schimbari in bine pe piata rezidentiala romaneasca.” (Vlad Vlasceanu, director tIMOn).

Consecventa si experienta de 22 de editii a organizatorilor TIMON au determinat dezvoltatorii imobiliari sa lanseze aceste proiecte pentru prima data pe piata la acest eveniment. TIMON se va desfasura in perioada 25-28 octombrie in Piata Constitutiei din Bucuresti.

„Lansarea a trei proiecte rezidentiale este un adevarat eveniment pe o piata in care sursele de finantare au disparut aproape complet atat la nivelul dezvoltatorilor, cat si al cumparatorilor. Dezvoltatorii care vad piata romaneasca ca o oportunitate de investitii pe termen lung au depasit starea de expectativa in care au stat in ultimii patru ani si au decis sa actioneze pentru a profita de golul de oferta de pe segmentul locuintelor care se adreseaza romanilor cu venituri medii”(Vlad Vlasceanu)

Mai multe informatii in revista Business-Point.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here