Ali Ergun Ergen, Anchor Grup: InCity Residences scoate la vânzare apartamente nou finisate

0
1003

Anchor Grup, unul dintre cei mai mari dezvoltatori  de proiecte imobiliare din România, scoate la vânzare 30 de apartamente cu trei camere în ansamblul rezidenţial InCity Residences. Compania oferă cadou mobilier Class Living în valoare de 20.000 de euro la achiziţionarea  unui imobil cu trei camere din categoria A. InCity Residences este unul dintre puţinele proiecte imobiliare din centrul capitalei realizat în spiritul all-inclusive, cu servicii de lifestyle şi cu un grad de ocupare de peste 80%. 

 

Inaugurat în 2008, proiectul se întinde pe o suprafaţă de 58600 metri pătraţi, pe care au fost dezvoltate 3 blocuri cu 13 tipuri diferite de apartamente, dar şi 5000 metri pătraţi de spaţii verzi, locuri amenajate pentru copii şi 530 de locuri de parcare subterane.

 

Numărul de apartamente de trei camere nou finisate disponibile spre vânzare în cadrul acestui complex este de 30 de unităţi, suprafeţele acestora variind de la 139 mp în cazul apartamentelor de tip A, la 116 mp pentru tipul B şi 107 mp pentru apartamentele de tip C. În prezent, 85% dintre apartamente şi studiouri au fost achiziţionate sau închiriate de către expaţi şi familii tinere cu copii, care au optat pentru locuinţe spaţioase, cu finisaje de calitate, aflate în proximitatea zonelor principale de interes. Pentru mobililarea apartamentelor cu trei camere din categoria A, compania a dezvoltat un parteneriat cu Class Living, oferind gratuit clienţilor amenajări în valoare de 20.000 EUR.

 

„Am gândit această ofertă pentru a ne diferenţia şi pentru a întregi conceptul all-inclusive, prin care noi oferim un stil de viaţă, nu doar simpla locuire”, declară Ali Ergun Ergen, CEO Anchor Grup. „Preţul apartamentelor reflectă nivelul de calitate a construcţiei, dar mai ales poziţionarea privilegiată, în imediata apropiere a Bucureşti Mall şi Piaţa Unirii”, a continuat el. Astfel, apartamentele din InCity Residences sunt integrate într-un complex care include un centru de fitness WorldClass, piscină acoperită, salon de beauty, parcare subterană şi servicii de securitate.

Pentru finisările interioare Anchor Grup a învestit în produse furnizate de producători celebri pe plan internaţional precum Arital Cucine, Franke sau Mirage. De asemnea, sistemul de aclimatizare a fost special comandat pentru acest proiect, fiind realizat de compania Mitsubishi. O atenţie deosebită a fost acordată costurilor de locuire, astfel că termoizolarea clădirilor a fost realizată prin implementarea de faţade ventilate, izolate cu panouri de vată minerală şi placate cu alucobond, acesta fiind cel mai eficient şi mai performant sistem de eficientizare termică disponibil în piaţă.

“InCity Residences este un proiect premium, care a înregistrat un mare succes la momentul lansării pe piaţă şi care a atras mai ales prin prisma amplasamentului, într-o zonă centrală şi în vecinătatea unor spitale, şcoli şi centre comerciale care constituie un argument important de vânzare” a subliniat Ali Ergun Ergen. “Sesizăm în piaţă o tendinţă a familiilor tinere de a se întoarce în oraş, după ce anterior au ales să achiziţioneze imobile în zonele limitrofe, din cauza stilului de viaţă şi a factorului timp”.

 

Astfel, multe familii care au investit în case în afara oraşului, datorită costurilor de construire, sau care au ales că cumpere apartamente situate în parcuri rezidenţiale limitrofe preferă acum să vândă imobilele şi să revină în oraş, pentru a câştiga timpul petrecut pe drum sau din nevoia de a avea în imediata vecinătate obiective precum spitale, şcoli, grădiniţe, restaurante etc. “Aşa numitele cartiere dormitor, în care doar se locuieşte dar nu există suficiente servicii, pierd acum clienţii din clasa de mijloc iar noi considerăm că InCity Residencesreprezintă o alternativă potrivită pentru acest target” a încheiat el.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţă prin portofoliul său de proiecte de retail, residence şi clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România Bucureşti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deţine Plaza România, una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături şi distracţie din Bucureşti, Shopping MallDova, centru comercial deschis în Chişinău, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul oraşului. Valoarea totală a investiţiilor efectuate până în prezent se ridică la circa 350 milioane EUR. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here