Tapetul de lux a devenit necesitate!

0
2182

Fiecare sezon aduce un trend propriu în amenajările interioare. Pentru sezonul primăvară-vară 2018, acesta este dat de tapet lux . Un produs fabulos, îndrăzneț, strălucitor.

tapet lux

tapet lux

 Tapet lux poate fi folosit pentru amenajarea unei săli imense de spectacole. Sau pentru spații dedicate galelor sau evenimentelor sofisticate. Sau, de ce nu, pentru a da un aer opulent pereților unui restaurant de lux. 

Oana Vlădilă, reprezentant Aesthetic Design

Poți alege tapet lux  Classic Touches, tapet personalizat  Soft Patterns sau tapet floral. Oricare ar fi varianta preferată, dai spațiului pe care îl redecorezi stil, eleganță și opulență.

Tapet lux înseamnă modele tridimensionale, culori opulente, detalii surprinzătoare. Totul, pentru a crea armonie cu spațiul pe care îl compune. Un model clasic de tapet personalizat poate crea un stil unic de decorare, plin de eleganță și echilibrat.

Tapet personalizat floral, elegant și îndrăzneț

Atunci când vrei să creezi o atmosferă impunătoare într-un salon sau o cameră de zi, ai nevoie de modelul potrivit de tapet lux. Din nou la modă și cât se poate de apreciat, tapet personalizat floral dă o notă aparte oricărui spațiu. Fie că vorbim de imagini cu flori uriașe și pline de culoare, sau de modele vintage inspirate din natură.

Acestea au puterea de a crea un echilibru perfect din punct de vedere vizual. Fără a încărca spațiul pe care îl compun. Tapet lux poate fi folosit pentru amenajarea unei săli imense de spectacole. Sau pentru spații dedicate galelor sau evenimentelor sofisticate. Sau, de ce nu, pentru a da un aer opulent pereților unui restaurant de lux.

Tapet lux, distincție și unicitate

Calitatea imaginilor folosite de pentru design-ul modelelor de tapet lux te vor transpune în lumea plină de rafinament a formelor echilibrate. Pline de stil și cu un aer vintage, imaginile din gama Soft Patterns sau Classic Touches îți vor crea un univers distinctiv, încărcat de un farmec aparte.

Secretul în amenajarea oricărui tip de spațiu cu tapet personalizat este atenția la detalii. Modelul ar trebui să fie ales în concordanță cu mărimea și destinația încăperii. Tot încăperea este cea care ar trebui să te ajute să alegi nuanțele potrivite pentru tapet lux. Poate fi vorba de nuanțe neutre și sofisticate, cum ar fi negru sau gri. Sau pot fi nuanțe pline de opulență, roșu, auriu sau portocaliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here