Revolutia Wacom

0
1023

Wacom prezintă monitorul interactiv Cintiq Pro de 24 inch

BUCURESTI – 7 martie 2018

Wacom extinde gama Cintiq Pro cu o nouă tabletă grafică de înaltă performanță, de dimensiuni medii, concepută pentru aplicații creative actuale, inclusiv realitate virtuală și augmentată. Familia Cintiq Pro Pen dispune acum de o gamă de dimensiuni pentru a satisface nevoile unice de lucru și de configurare ale profesioniștilor creativi.

Cintiq Pro 24 inch

Cintiq Pro 24 inch

Wacom a anunțat disponibilitatea tabletei grafice Wacom Cintiq Pro de 24 inch, extinzând gama Cintiq Pro, proiectată pentru profesioniștii creativi care caută o panza digitala mai mare și capacitatea de a raspunde numarului tot mai mare de aplicații și programe creative. Noua tabletă grafică Cintiq Pro de 24 inch se alătură modelelor anterioare de 13 și de 16 inci, pentru a forma o gamă largă de dimensiuni, pentru fiecare nevoie și fiecare spațiu de lucru. Versiunea cu stilou și ecran tactil va fi disponibilă în luna mai, iar modelul anunțat mai devreme, de 32 inch, este programat pentru sfârșitul acestui an.

Performanța pe care o puteți vedea și simți

Ecranul luminos 4k, precizia de culoare Adobe RGB de 98% și un miliard de culori oferă o experiență vizuală reală. Experiența stiloului pe ecran a fost, de asemenea, îmbunătățită. Combinația dintre noua tehnologie Pro Pen 2 (sensibilitate îmbunătățită, cu 8192 de nivele de presiune), suprafața de sticlă reliefată, reducerea paralaxei prin îmbinare optică și latența aproape de zero, oferă artiștilor un control precis și o experiență mai naturală a stiloului pe ecran.

„Știm că artiștii și designerii profesioniști se confruntă cu o gamă din ce în ce mai vastă de cereri privind puterea de calcul și afișajul, deoarece acestea se află pe aceeași lungime de undă cu tehnologiile noi, cum ar fi realitatea virtuală și augmentată și 3D, caz în care un element nu se poate potrivi tuturor lucrurilor,” declară Faik Karaoglu, Vicepreședinte executiv al Unității de creație Wacom. „Fiecare are propriul mod de a lucra și suntem încântați să furnizăm suprafete de lucru de dimensiuni mai mari, cu o flexibilitate care oferă mai mult spațiu pentru cei ce au nevoie să creeze.”

Transformarea fluxului de lucru

Wacom Cintiq Engine Pro – anunțat, de asemenea, astăzi – un modul de calcul Windows 10, dotat cu noua placă grafică NVIDIA® Quadro® P3200, se glisează în partea din spate a tabletei grafice Cintiq Pro 24. Astfel, profesioniștii creativi pot transforma cu ușurință Cintiq Pro 24 într-o stație de lucru creativă, de înaltă performanță, susținând pe deplin aplicațiile și fluxurile de lucru de ultimă generație, inclusiv 3D, animație și realitate virtuală și augmentată.

Disponibilitate

Modelele de tabletă grafică Cintiq Pro 24 sunt disponibile în Statele Unite, Japonia și câteva țări selectate din Europa, începând cu luna martie. Preturile variază de la 1,999 USD la 2,499 USD.

În Romania, modelul va fi disponibil la partenerii MGT Educational începand cu a doua jumătate a lunii martie.

Versiunea Pen & Touch a Cintiq Pro 24, cu stilou și ecran tactil, va fi disponibilă începând cu luna mai a anului 2018.

Despre Wacom

Fondată în 1983, Wacom este o companie globala avand sediul în Japonia (Tokyo Stock Exchange: 6727) cu filiale și birouri afiliate în întreaga lume, care susţin marketingul și distribuția în peste 150 de țări. Viziunea Wacom de a aduce oamenii și tehnologia mai aproape prin tehnologii naturale de interfață a făcut ca acesta să devină cel mai important producător mondial de tablete grafice și monitoare interactive, precum și de stiluri digitale și soluții pentru salvarea și prelucrarea semnăturilor digitale. Tehnologia avansată a dispozitivelor intuitive Wacom a fost utilizată pentru a crea unele dintre cele mai interesante elemente de artă digitală, filme, efecte speciale, modă și design din întreaga lume și oferă utilizatorilor de afaceri și de acasă tehnologie de interfață de vârf pentru a-și putea exprima personalitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here