SUBWAY deschide un nou restaurant in Bucuresti

0
903

Reteaua SUBWAY® isi continua expansiunea in Bucuresti prin deschiderea unui nou restaurant in recent lansatul Mega Mall. Acesta este al 24-lea restaurant din reteaua SUBWAY® in Romania si al 12-lea din Bucuresti.

Restaurantul este situat in zona de food court a spatiului comercial, iar numele francizatului este Liviu Mirea. Restaurantul va avea pentru inceput o echipa de 6 angajati si va functiona intr-un spatiu cu o suprafata de 43 mp.

„Deschiderea unui nou restaurant SUBWAY® in Mega Mall este inca o dovada a faptului ca SUBWAY® vrea sa fie cat mai aproape de clientii sai, acum si in cel mai recent deschis centru comercial. Gama larga de sandwich-uri si optiuni alimentare sanatoase, mereu proaspete si delicioase, sunt de acum disponibile intr-un nou spatiu – SUBWAY® Mega Mall. Aceasta deschidere este un o componenta importanta a politicii noastre de extindere si reflecta faptul ca 2015 este un an important in consolidarea retelei SUBWAY® in Romania.” declara Rumen Radev, SUBWAY Development Agent.
Noua locatie a fost creata pentru a reflecta designul Toscany, aducand mai aproape de clienti ideea de timp petrecut in aer liber. Avand o atmosfera prietenoasa si relaxanta, acest spatiu este o combinatie intre un restaurant SUBWAY® tipic si localurile pitoresti italiene. Toate elementele de decor transforma locatia intr-un spatiu perfect pentru cei ce isi doresc sa ia o gustare savuroasa intr-un ambient placut. De acum, tinerii si persoanele active sau familiile ce sunt mereu in cautarea unui loc care sa le satisfaca atat asteptarile ce tin de o alimentatie echilibrata si gustoasa, cat si pe cele de atmosfera relaxanta, vor avea un nou loc de intalnire – SUBWAY® Mega Mall.

Anul acesta SUBWAY® sarbatoreste 50 de ani de existenta la nivel mondial. Lantul de restaurante SUBWAY® si-a extins activitatea dincolo de granite in 1984, cand a deschis primul restaurant in afara Americii de Nord, in Bahrain – o mica insula din Orientul Mijlociu. Astazi, exista peste 15.000 restaurante SUBWAY® in afara Statelor Unite si peste 43.579 restaurante la nivel global.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here