Storia.ro lansează noi instrumente destinate agenților imobiliari și dezvoltatorilor pentru a avea succes în domeniul real estate

0
1070

Funcționalități pentru anunțuri care generează de 3 ori mai multe contactări și o rată de click cu 8% mai mare

 

După ani de experiență, completați de cercetări în rândul utilizatorilor și feedback concret de la partenerii business, Storia.ro, platforma imobiliară cu cele mai multe anunțuri din piață, lansează noi funcționalități și oferte comerciale destinate agenților imobiliari și dezvoltatorilor, cu scopul de a-i susține în procesul de optimizare a activității lor și în depășirea obiectivelor.

Conform statisticilor de pe platforma imobiliară, anunțurile promovate generează, în medie, de 3 ori mai multe contactări comparativ cu anunțurile nepromovate. Din acest motiv, toate SMART PACKS lansate includ opțiuni diverse de promovare, alături de o serie diversă de beneficii, create special pentru îmbunătățirea performanței anunțurilor publicate.

Totodată, atât agenții imobiliari, cât și dezvoltatorii, au posibilitatea ca în primele două luni să beneficieze de un pachet superior la prețul unui pachet standard de beneficii, urmând ca apoi să poată alege pachetul dorit. Așadar, agenții pot achiziționa pentru început pachetul Basic în timp ce vor beneficia de funcționalitățile rezervate pentru pachetul Optimum, iar dezvoltatorii pot achiziționa în primele două luni pachetul Optimum, dar vor beneficia de tot ce le oferă pachetul Premium.

Mai multe detalii despre noile pachete Storia.ro dedicate agenților imobiliari sunt disponibile AICI, iar informații în plus despre beneficiile dezvoltatorilor pot fi găsite pe blog AICI.

Beneficii și funcționalități pentru AGENȚI IMOBILIARI

BASIC, OPTIMUM și PREMIUM – cele 3 Smart Packs pentru agențiile imobiliare includ promovări lunare gratuite pentru a asigura performanța; reduceri care cresc proporţional în funcţie de tipul de pachet ales; posibilitatea de a promova anunţurile direct din Storia.ro în OLX Imobiliare; acces la statistici privind performanţele competitorilor; programarea promovărilor cu ajutorul planificatorului Storia.ro; promovarea și amplificarea brandului de agenţie prin opţiuni variate.

RADARUL Storia.ro face parte dintre cele mai importante noi funcționalități, care folosește tehnologiile ML (Machine Learning) și AI (Artificial Intelligence) pentru a stabili dacă o proprietate de pe piața secundară este listată de mai multe agenții imobiliare, arătând anunțurile duplicate atunci când sunt identificate cu peste 95% certitudine. Astfel, se pot observa numărul de vizualizări, contactări și promovări ale anunțurilor, tipul de promovări folosite, numărul lor de clienți potențiali și o comparație cu Top 3 anunțuri ale competiției cu cel mai mare trafic. În cadrul pachetului Premium, raportul RADAR este oferit zilnic, în pachetul Optimum este trimis săptămânal, iar în cel Basic, frecvența este lunară.

PLANIFICATORUL PENTRU PROMOVĂRI este o nouă funcționalitate care ajută la setarea în calendar a diverselor tipuri de promovări pentru anunțuri, în funcție de zilele în care au cele mai multe șanse să genereze contactări. Astfel se vor putea seta în avans ora și un număr de zile în care să se repete fiecare promovare, iar calendarul se va popula cu promovări în funcție de dorințele fiecărui profesionist.

Testele desfășurate au demonstrat că o evidențiere vizuală realizată prin adăugarea unui buton de Contact direct în partea dreaptă a anunțurilor care apar în lista de căutări mărește rata de click (CTR) cu 8%, motiv pentru care pe lista funcționalităților se află și EVIDENȚIEREA ANUNȚURILOR.

Beneficii și funcționalități pentru DEZVOLTATORI

 

Planificatorul automat pentru promovări, instrumentul care evidențiază ziua de vizitare, dar și pagina de ansamblu fac parte dintre dintre cele mai importante noi funcționalități create special pentru dezvoltatorii imobiliari.

ZIUA DE VIZITARE este un nou instrument disponibil atât pentru ansambluri imobiliare, cât și pentru anunțurile de unități. Acesta permite evidențierea zilei oficiale în care se pot face vizitele, indiferent că proiectul este finalizat sau în etapa de construcție, în funcție de strategia dezvoltatorului.

PAGINA DE ANSAMBLU a fost configurată pe baza unei cercetări desfășurate în rândul celor care caută să-și cumpere o proprietate imobiliară pe Storia.ro, cu scopul de a oferi o experiență optimă de navigare. Astfel, conform elementelor menționate de respondenți, cele mai vizibile elemente din pagină sunt, în această nouă versiune: galeria de poze, numele, prețul, urmate de ziua de vizitare.

PLANIFICATORUL AUTOMAT PENTRU PROMOVĂRI distribuie singur în calendar promovările disponibile în pachet, începând de la anunțurile cele mai vechi din cadrul fiecărui ansamblu și ajungând până la cele mai noi.

***

Despre Storia.ro

Storia.ro e platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri din piață și poate fi accesată atât de pe desktop, cât și prin aplicațiile de iOS și Android. Storia.ro și OLX Imobiliare formează cel mai mare ecosistem imobiliar din România care oferă cel mai mare conținut și cea mai mare audiență, cu scopul de a susține partenerii din real estate în obținerea celor mai bune rezultate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here