STIRI PE SCURT.FOARTE PE SCURT.

0
1231

SUNA-MA! SUNT FIERBINTE!

Europa a înregistrat cel mai fierbinte an din istoria măsurătorilor meteorologice. Temperatura medie a fost în 2020, cu 0,4 grade Celsius mai ridicată decât în 2019, potrivit serviciului UE de monitorizare a climei, citat de Euronews.Se pare ca, in ritmul asta, nu peste mult timp, vom face Revelionul la garla, in costum de baie.

„MAKE DONLD TRUMP GREAT AGAIN” A ESUAT

Congresul Statelor Unite a început, miercuri, procesul de validare al rezultatului alegerilor prezidențiale. Vicepreședintele Mike Pence a început procesul de numărare a voturilor. Până acum o formalitate, această procedură este urmărită cu atenție în contextul în care Donald Trump încearcă prin orice modalitate să răstoarne rezultatul alegerilor câștigate de Joe Biden cu 306 de voturi la 232. Trump o sa traiasca o vreme din indemnizatia de somer

MANCAM SI BEM PE DATORIE

Comisia Europeană este alertată că datoria publică a României va ajunge la 100% din PIB şi confirmă că Guvernul Cîţu va fi obligat să ia măsuri de consolidare fiscală – adică austeritate, a susţinut, joi, printr-un mesaj publicat pe Facebook, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.Nicio problema! Citu o sa se imprumute si o sa acchite toate datoriile

MISTER ELUCIDAT

Bărbatul cu căciulă de blană și coarne, care intrat în clădirea Capitoliului la bustul gol și cu fața pictată, a fost identificat de presa americană drept Jake Angeli, un susținător înfocat al lui Donald Trump și suporter al mișcării QAnon. El apare frecvent la proteste far-right și este supranumit „șamanul QAnon”.Ne-am linistit! Am fi jurat ca-I Mihai Gotiu de la USR!

MASAJUL EROTIC NU LE MAI AJUNGE!

Un centru spa din Cairo, Egipt, le oferă clienților săi masaje cu șerpi, pentru relaxare și calmarea durerilor musculare și articulare.Evident, această „terapie” este destinată doar celor tari de inimă, având în vedere faptul că în timpul sesiunii de 30 de minute șerpii sunt plimbați pe spatele și chiar pe fața clientului.Patronul nu-si asuma raspunderea pentru eventualele muscaturi!

BLONDA DE LA MATEI BALS

Elena Udrea are Covid-19 și nu se va prezenta vineri la ultimul termen în procesul de corupție legat de finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009.Curtea de Apel București a amânat vineri judecata ultimului termen al procesului legat de finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009, după ce apărătorul inculpatei Elena Udrea a arătat că aceasta s-a infectat cu Covid-19.Smecher virusul asta.Stie cand trebuie sa atace!

MICI, DAR MULTI!

China a ameninţat joi, într-un comunicat, că vor face Statele Unite să plătească scump în cazul în care ambasadoarea americană la ONU, Kelly Craft, va vizita Taiwanul în zilele următoare, aşa cum a anunţat Departamentul de Stat.“SUA vor plăti un preţ greu pentru acţiunea lor greşită. China cere imediat SUA să pună capăt acestei provocări nebuneşti, să înceteze să creeze noi dificultăţi în relaţiile sino-americane şi în cooperarea celor două ţări în cadrul Naţiunilor Unite”, se arată într-un comunicat al misiunii chineze pe lângă ONU, conform AFP.NICI N-AU AMERICANII ATATA OREZ CAT VOR CERE CHINEZII CA DESPAGUBIRI

VINO, URSULO, SA MA VEZI/CUM MUNCESC LA SPATII VERZI!

Dominic Fritz: Am avut în această după-amiază o discuţie telefonică cu doamna Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene/ Am invitat-o să cunoască Timişoara în 2023 şi se pare că am fost foarte convingător. A acceptat imediat.Pesemne ca a inteles 2043!

SA VINA LAUTARII, SA INCEAPA DEZMATUL!

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui, nu avansează un termen la care activităţile din domeniul HoReCa vor putea fi reluate, el susţinând că decizia aparţine epidemiologilor. ”În momentul în care sănătatea românilor nu este pusă în pericol, deschidem tot, eu îmi doresc lucrul ăsta cât mai curând”, afirmă Năsui.Uite ca Dumnezeu isi intoarce fata catre “consumatori”

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here