Pregătire pentru examenul de bacalaureat 2021: o nouă sesiune oferită de Universitatea de Vest din Timișoara

0
1103

În spiritul tradiției UVT, de a oferi sprijin în pregătirea elevilor pentru examenul de finalizare a studiilor preuniversitare, continuăm și în acest an universitar organizarea activităților didactice de pregătire pentru examenul de bacalaureat cu noi module de pregătire integrată și performantă. Programul propus de UVT se va desfășura în perioada 16 ianuarie – 12 iunie 2021, în fiecare săptămână, sâmbăta, cu excepția zilelor de concediu legal. Programul complet, pentru fiecare disciplină, poate fi accesat pe pagina web dedicată proiectului.

Orarul a fost stabilit în așa fel încât să permită elevilor participarea la programele de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susțină proba scrisă în cadrul examenului de bacalaureat. Astfel,

  • Între orele 9:00 – 10:30 se vor desfășura modulele la limba și literatura română,
  • Între orele 10:45 – 12:15 se vor desfășura, în paralel, modulele de la disciplinele istorie și matematică,
  • Iar începând de la ora 12:30 se vor desfășura modulele pentru disciplinele aferente celei de-a 3-a probe de la Bacalaureat (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie), de asemenea, în paralel.

Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Pirtea, recomandă înscrierea la cursurile pregătite de UVT, pentru calitatea și facilitățile oferite: „Toate activitățile din modulele de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an se vor desfășura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pentru fiecare disciplină se va crea și un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice și elevi. Vă așteptăm la UVT, pentru cele mai bune rezultate la bacalaureatul din această vară.

Înscrierea pentru participarea la activitățile didactice de pregătire pentru examenul de Bacalaureat se poate realizat prin intermediul ACESTUI FORMULAR. Ulterior înscrierii, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activitățile de pregătire și pe platforma Google Classroom.

Parteneri UVT pentru aceste activități: Consiliul Național al Elevilor, Consiliul Județean al Elevilor Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here