Steaua va respecta decizia instantei privind accesul suporterilor pe stadion

0
536
galerie-steaua

galerie-steauaFC Steaua a anuntat,intr-un comunicat postat pe site-ul oficial, ca va respecta decizia Judecatoriei sectorului 6 Bucuresti, care a ridicat in aceasta saptamana interdictia impusa de clubul bucurestean, privind accesul suporterilor pe stadion.

„FC Steaua Bucuresti anunta ca va respecta si va pune in aplicare Sentinta Civila nr 2299/16.03.2010, executorie, dar nu definitiva, pronuntata in Dosarul 2696/300/2010 aflat pe rolul Judecatoriei Sector 6 Bucuresti. Mai mult, toti cei care sunt parte in proces (posesori de abonamente si solicitanti de bilete) si au cerut prin intermediul instantei de judecata sa li se permita accesul pe stadion vor beneficia de o casa speciala de bilete (casa nr. 30) pentru a-si ridica tichetele de intrare la meciul de duminica seara, cu Gaz Metan Medias. Aceste bilete vor fi eliberate nominal, gratuit, la fotolii, intr-un sector special amenajat. Programul acestei case de bilete este identic cu al tuturor celorlalte 29 de case, adica sambata, 20 martie, intre 10.00 – 17.30 si duminica, 21 martie, incepand cu ora 10.00”, se arata in comunicatul de pe site-ul FC Steaua.

Suporterii echipei Steaua au acces pe stadion, potrivit unei decizii a Judecatoriei sectorului 6 Bucuresti, care a ridicat interdictia impusa de clubul sportiv.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, ca va face apel la decizia Judecatoriei sectorului 6 si ca nu va permite accesul fanilor interzisi pe stadion decat daca acestia vor veni cu judecatorul.

Membrii Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti (AISS) au decis sa actioneze in instanta clubul Steaua dupa ce le-a fost interzis accesul la meciurile de pe teren propriu, chiar daca erau posesori de abonamente. Alti suporteri, posesori de abonamente care insa nu erau membrii ai AISS, au actionat in judecata si ei FC Steaua prin intermediul Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti. (Mediafax)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here