Stampilele multicolore impresioneaza clientii si partenerii

0
685

Toate organizatiile si, desigur, toate persoanele fizice autorizate isi pot face stampile multicolore de la Stampileonline.ro http://www.stampileonline.ro/stamps/controller?action=login . Absolut orice model de pe site, indiferent de dimensiune, poate fi transformat intr-o stampila multicolora.

Culoarea face parte din viata si aproape oricine este atras de culori. O stampila personalizata cu logo sau simboluri sau care sa aiba scrisul in culori diferite va atrage atentia. Da, este posibil si accesibil! Orice model, orice marime a stampilei si oricate culori – nu trebuie decat sa se aleaga modelul de stampila dorit de pe Stampileonline.ro http://www.stampileonline.ro/stamps/controller?action=browse si sa se specifice intr-un email trimis pe adresa [email protected] culorile dorite.

Se poate alege ca numele sa fie scris cu o anumita culoare. Se poate opta pentru inserarea logo-ului in cadrul stampilei. Se pot pune anumite simboluri sau se poate scrie textul de pe stampila cu mai mult de o culoare pentru un impact maxim. Alegerea apartine celui care creeaza si comanda stampila si doar imaginatia (sau nevoile de afaceri) impun limite.

Pentru personalizarea stampilelor sunt disponibile 16 culori! Oricine poate alege una sau mai multe culori pentru o stampila personalizata!

De ce amprenta multicolora pentru o stampila?
(si) cu stampila multicolora se face diferentierea fata de concurenta;
se pot integra logoul si/sau anumite simboluri direct in cadrul stampilei;
sunt puse la dispozitie o mare varietate de culori din care poti sa alegi;
orice comanda se face usor si rapid online;
se pot comanda oricand la stampileOnline.ro tusuri identice pentru stampila ta.

Cum se procedeaza? Foarte simplu: se intra pe site, se alege modelul dorit de stampila http://www.stampileonline.ro/stamps/controller?action=browse si apoi se face comanda. De asemenea se trimite si un email pe adresa [email protected] in care se specifica ce se doreste sa mai includa acea stampila si se trimit poza/imaginile si precizarile legate de culori. stampileOnline.ro face apoi macheta, aceasta este trimisa spre aprobare (BT), iar dupa plata stampila este expediata gratuit prin curier. Comod, simplu si rapid. si, mai ales, de impact!

in plus, siteul aduce si o oferta speciala in fiecare luna. in noiembrie la orice stampila comandata stampileOnline.ro ofera cadou un flacon de tus TRODAT. De asemenea, la orice pachet Power Box 46030 sau Power Box 46025 stampileOnline.ro ofera cadou doua flacoane de tus TRODAT . Profita acum  http://www.stampileonline.ro/home/promotii/ ! Pentru un numar mai mare de stampile puteti beneficia de reduceri astfel ca sunteti invitati sa solicitati oferte trimitand un e-mail la [email protected] .

StampileOnline.ro comercializeaza stampile Trodat. Pentru a va putea crea, personaliza si comanda stampile trebuie doar sa va faceti rapid un cont pe site si apoi puteti alege unul din zecile de modele de stampile disponibile si sa compuneti, dupa cum doriti, macheta stampilei. stampileOnline.ro este primul site de la noi si printre putinele din Romania unde va puteti comanda stampile cu posibilitatea previzualizarii machetei in timpul redactarii. Acesta este un avantaj intrucat utilizatorii detin controlul complet asupra produsului finit si au posibilitatea de a face modificari pana cand stampila se potriveste cu ceea ce isi doresc.

Violeta-Loredana Pascal
Director general
PRwave INTERNATIONAL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here