Spectrul datoriilor neachitate îți dă târcoale? Există o cale ca să îl alungi!

0
1122

Pare că suntem o țară care trăiește din împrumuturi, atât de mulți datornici sunt în ultima vreme.

 

Nu e de mirare că mulți români caută pe net informații de genul Kruk Romania – Păreri despre plata datoriei fără executare silită, deoarece fie au ajuns în momentul în care sună alarma că bugetul lor personal este pe roșu, fie se gândesc că va sosi o vreme cînd nu își vor mai putea achita la timp împrumuturile.

 

Și tu ai făcut asta? Mi se pare normal, mai ales că de Kruk a auzit mai toată lumea, inclusiv datorită reclamelor televizate.

Alege alege întotdeauna plata amiabilă a datoriilor. Evită invitația la executorul judecătoresc!

 

Capacitatea de a ști cum să negociezi un plan de eșalonare al datoriilor pe cale amiabilă este esențială.

 

La Kruk Romania clientului se simte în siguranță, poate să vorbească și să încerce să explice dificultățile pe care le are momentan și de ce nu poate plăti imediat. Niște explicații sincere, date cu demnitate, fără scuze inutile, fără victimizări jenante, reprezintă un început bun pentru o colaborare fructuoasă.

 

Nu există spaimă mai mare pentru un datornic aflat în imposibilitate temporară de plată decât să primească o somație de la executorul judecătoresc. Spaima de a i se vinde casa la licitație publică, de a ajunge pe străzi, cerșetor, este un spectru care vine cu un noian de probleme de sănătate psihică și fizică.

 

Din cauza banilor apar certuri monstruoase în familie, se destramă cupluri, suferă copiii acestora. Neplata datoriilor, când ești de regulă un om de bună-credință care are intenția de a le acoperi, dar nu o poate face, este o dramă extrem de mare care poate să conducă inclusiv la suicid.

 

Pentru a nu se ajunge la momentul executării prin forța coercitivă a statului, pe cale judiciară, cel mai bine este ca să se rezolve totul amiabil.

 

Probabil că ai citit numeroasele păreri despre Kruk Romania pozitive de pe net, poate chiar ai rude, prieteni sau colegi care le-au fost clienți, deci ai aflat și tu că există o luminiță la capătul tunelului datoriilor neachitate.

 

Acțiunile de recuperare ale unui colector trebuie să fie cât mai adecvate capacității clientului de a-și rambursa datoria. La Kruk Romania aceste lucruri chiar se întâmplă!

 

Și nu doar atât.

 

Personalul Kruk te va ghida în drumul tău de eliberare financiară

 

Vei avea pe parcursul drumului o călăuză de nădejde (angajatul Kruk ce se ocupă de cazul tău),  care cu empatie, respectându-te ca om, va avea abilitatea să te îndrume către ieșirea din coridorul întunecat al datoriilor.

 

La finalul călătoriei vei învăța cum să îți gestionezi corect bugetul personal, cum să îți împarți veniturile nete în așa fel încât să poți pune într-un cont de rezervă lunar 20% pentru zile negre.

 

Este mai simplu de făcut asta decât ai putea crede, dacă ai învățat cum funcționează lucrurile pe planul finanțelor proprii.

 

Și când ai putea învăța mai bine asta decât în perioada când toată atenția ta se îndreaptă spre reechilibrarea bugetului individual?

 

Cel mai bun lucru de făcut este să înveți cum să rezolvi această problemă, fie pentru a preveni reapariția ei pe viitor, fie pentru a reduce impactul pe care îl va avea, dacă nu o poți preveni.

 

Analizează-ți fluxul de numerar, compară rezultatele obținute pe diverse intervale de timp, verifică-ți comportamentul de cumpărare și, cel mai important, fii prudent!

 

Scapă de acei sabotori ce se ascund în mintea ta, de acele convingeri negative care îți fac atât de mult rău!

 

Fii un om responsabil, ia conducerea sectorului financiar din viața ta, iar prosperitatea nu va întârzia să își facă apariția. A fi un om prosper nu înseamnă nicidecum a cheltui fără număr. Pentru că da, până la urmă, când vorbim de buget cifrele sunt de bază.

 

Vei învăța asta fără dubiu la Kruk Romania. Vei respecta banii, iar ei te vor sprijini în intenția ta de a avea o viață frumoasă, împlinită, în care datoriile din trecut să rămână doar un vis urât spulberat de primele raze ale soarelui.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here