Spectacolul sustinut de fostii membri ai trupei Chippendales in Capitala, mutat pe 8 martie

0
614
chippendales-afp

chippendales-afpSpectacolul Tony Valentine’s Girl Night Out, pe care fostii membri ai trupei de striptease masculin Chippendales urmau sa il sustina pe 3 martie, la Sala Palatului din Capitala, a fost mutat intr-un club bucurestean, pe 8 martie, informeaza organizatorii, Events.Spectacolul va avea loc in club Bamboo, pe 8 martie.

Infiintata in 1978, Chippendales a fost prima trupa de barbati care a abordat stilul de dans cabaret. Primele reprezentatii au avut loc intr-un club de noapte din Los Angeles. Striptease-ul masculin marca Chippendales devine un adevarat fenomen in anii ’80, printre femeile de toate vastele si categoriile profesionale. La mijlocul respectivei decade, trupa facuse deja turul Statelor Unite ale Americii.

 

Istoria Chippendales este strans legata de numele lui Steve Banerjee, fondatorul trupei. Initial un simplu angajat intr-o benzinarie, Banerjee ajunge sa conduca un club de noapte exclusivist. La sfarsitul anilor ’70 lanseaza o seara destinata exclusiv femeilor, care cunoaste un succes nebun. Angajeaza un coregraf faimos pentru a-si slefui trupa de dansatori si astfel ia nastere brandul Chippendales. Steve Banerjee devine extrem de bogat, exagerat de ambitios si paranoic. DeNoia, partenerul sau, il da in judecata pentru partea lui din actiunile Chippendales si, la scurta vreme, este gasit impuscat. Toate suspiciunile se indreapta spre Banerjee. Este arestat si se sinucide in inchisoare, in timp ce astepta inceperea procesului.

Acest lucru nu ii opreste pe cei de la Chippendales din drumul lor spre glorie. Turneele din SUA sunt urmate de nenumarate turnee internationale, iar Chippendales ajunge cea mai buna optiune de pe mapamond pentru o seara de divertisment dedicata femeilor. Trupa este achizitionata in anii ’90 de Louis Pearlman (care s-a mai ocupat si de Backstreet Boys si ‘N Sync). in 2002, trupa a semnat un contract pentru un spectacol permanent in Las Vegas. Mai multe formule au functionat sub numele Chippendales: East Coast Chipendale, condusa de Tony Valentine, West Coast Chippendales, infiintata in Denver, cu un show european si unul permanent, in Las Vegas.

Tony Valentine si-a inceput cariera de dansator in urma cu 30 de ani.

Biletele la pretul de 95 de lei pot fi achizitionate prin reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si prin intermediul site-ului www.eventim.ro si www.bilete.ro. care si-au achizitionat deja biletele pentru spectacolul programat anterior la Sala Palatului, pe 3 martie, trebuie sa contacteze organizatorii pentru preschimbarea lor in bilete la noul spectacol. Pentru rambursarea contravalorii biletelor, cumparatorii trebuie sa contacteze punctul de vanzare de unde au achizitionat biletele.

Cei care si-au achizitionat deja biletele pentru spectacolul programat anterior la Sala Palatului, pe 3 martie, trebuie sa contacteze organizatorii pentru preschimbarea lor in bilete la noul spectacol. Pentru rambursarea contravalorii biletelor, cumparatorii trebuie sa contacteze punctul de vanzare de unde au achizitionat biletele (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here