Premiere imobiliare la tIMOn

0
803
timon

Targul Imobiliar National tIMOn si-a deschis portile si isi asteapta vizitatorii cu peste 10 proiecte imobiliare in pemiera pentru piata, dar si cu o oferta complexa ce se adreseaza tuturor buzunarelor. Evenimentul  va fi deschis pana duminica 18 martie la World Trade Center Bucuresti

 timon

Organizat de de Ad Media Consulta, targul reuneste oferta complexa a peste 40 decompanii , importanti jucatori pe piata imobiliara romaneasca si nu numai. Piata imobiliara, unul dintre subiectele de mare interes al ultimilor ani in Romania

, a evoluat exponential, devenind o piata interesanta de investitii pentru romani cat si o piata interesanta pentru marii developeri internationali, datorita profiturilor inregistrate in acest domeniu in tara noastra. tIMOn, sustin organizatorii, se vrea a fi locul de referinta al piatei imobiliare, locul de intalnire al marilor developeri locali si internationali, cu publicul interesat de achizitii imobiliare.

 

„Targul Imobiliar National tIMOn se adreseaza unui public interesat de investitiile imobiliare, proiectele prezentate in acest an adresandu-se celor 5 categorii de potentiali cumparatori: cei interesati de cumpararea unei locuinte accesibile conform bugetului propriu, cei care doresc sa achizitioneze apartamente in centrul orasului sau in zonele semicentrale, clientii pentru vile si nu in ultimul rand, investitorii imobiliari si consumatorii de lux”, a declarat Vlad Vlasceanu, directorul general al Ad Media Consulta.

 

 

Proiecteaza-ti singur casa !

 

Compania imobiliara Apulum94 lanseaza o noua provocare in domeniul imobiliar, in conditiile in care piata este aproape plina de proiecte unde arhitectura apartamentelor este deja stabilita, iar abaterile de la proiectul initial sunt minime. Pe scurt, alegerea pe care o faceti este limitata nu numai de puterea financiara, ci si de dimensiunile standard ale viitoarelor apartamente.

Multe case sunt vandute inca de la stadiul de proiect, astfel incat tot ceea ce dumneavoastra puteti consulta este o simpla macheta, care nu va poate oferi in toate cazurile posibilitatea de a incerca efectiv confortul viitorului dumneavoastra camin.

In aceste conditii, compania Apulum94 lanseaza spre dumneavostra doua proiecte imobiliare cu un concept cu totul nou: „Proiecteaza-ti singur casa!!!”. in functie de nevoile dumneavoastra va propunem proiectele: Orizont si P Tower.

 

Proiectul „P Tower”, amplasat pe Bd-ul Uverturii, are o suprafata de 2.000 mp de teren, in timp ce amprenta la sol este de 650 mp, suprafata totala construita este de 8.000 mp. Blocul de locuinte, care va avea peste 10 nivele, va beneficia si de o suprafata de parcare apreciabila: 2.000 mp.

Proiectul „Orizont”, situat in Ghencea, se doreste a fi un nou ansamblu rezidential cu locuinte, in stil vila, care sa nu aiba un regim de inaltime mai mare de P+2. Acesta este contruit pe o suprafata de nu mai putin de 800 de mp. Suprafata totala construita se situeaza in jurul a 1.000 mp.

Este foarte simplu sa faci asta, chiar si daca nu ai nici cea mai vaga cunostinta despre ce inseamna constructia unei locuinte. In limita unor restrictii minime care tin de siguranta constructiei in sine (de exemplu pereti de rezistenta) puteti decide singuri ce vreti. Doriti o bucatarie mai mare? Un dormitor mai incapator? Un living de invidiat? Sau doriti pur si simplu un hol mai mare?

Nimic mai simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, iar noi, impreuna cu specialistii in domeniu, va vom sta la dispozitie pentru a asculta direct de la dumneavoastra ce va doriti de la noul camin.

Va asteptam sa proiectam case impreuna sau pur si simplu trimiteti-ne ideile la care va ganditi la:apulum94@apulum94.ro sau puteti suna direct la 0722.400055.

 

 

 

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here