Spectacol extraordinar de Craciun, sustinut de Demis Roussos

0
698
IMG_site_demis

IMG_site_demisMarti, 20 decembrie 2011, interpretul grec Demis Roussos, a sustinut un concert special de Craciun, la Sala Palatului.
Spectacolul a debutat  cu celebra piesa „Quand je t’aime”, salutata de spectatori cu ropote de aplauze. Sala a fost plina,  cu  spectatori care au tinut sa fie prezenti la spectacol, acestia aplaudand furtunos dupa fiecare piesa.
Dupa ce a salutat publicul, Demis Roussos, ne-a incantat cu piesele sale.

Au urmat cantece mai vechi si mai noi, din repertoriul personal ,cantece de Craciun. Acest album combina influentele rock si blues cu cele ale genurilor soul si disco. Artistul a declarat „Va iubesc romani”,aproape dupa fiecare melodie.

Spectacolul lui Demis Roussos, a fost  impartit  in doua parti de cate 45 de minute. In prima parte, au urmat piese precum :”Rain and tears”, „We shall dance”, „Love is”, „Lovely lady of Arcadia”, „My friend the wind” sau „Goodbye my love, goodbye”, dar si melodii specifice de Craciun,  „White Christmas” , „First Noel”.

In partea a doua  a spectacolului, interpretul, ne-a incantat cu  melodii precum „Whiter shade of pale”,  „My reason”, „Mammy blue”, „On ecrit sur les murs” ,”Dinata, dinata”.
Demis Roussos a  interpretat melodii dedicate sarbatorilor de iarna (White Christmas, Silent Night si First Noel), melodii care l-au facut cunoscut (Forever And Ever, Dinata Dinata, Goodbye My Love Goodbye!, My Friend The Wind, From Souvenirs To Souvenirs). Pe parcursul spectacolului, Demis Roussos,  a  indemnat spectatorii sa se ridice si sa danseze, lucru care s-a si intamplat.
Prin cantecele sale, Demis Roussos, a reusit sa ne transpuna in atmosfera magica a sarbatorilor de Craciun.
IMGsite_adamoA fost o atmosfera deosebita, veselia si bunadispozitie  fiind omniprezente pe tot parcursul spectacolului. Ca intotdeauna, renumitul interpret Demis Roussos, prin naturaletea si bunadispozitie, reuseste sa incante inimile tuturor celor aflati in sala.
La finalul spectacolului, cantaretul, Demis Roussos a fost chemat sa revina pe scena pentru un bis.  Inainte sa paraseasca scena, Demis Roussos a urat: „Craciun fericit” si  „ Un An Nou Fericit!”

Concertul Demis Roussos a avut loc la Sala Palatului din Bucuresti  pe 20 decembrie 2011 si a fost organizat de Project Events.

In cadrul  acestui concert, s-a lansat Almanahul Nastratin 2011, editia a II -a.  In paginile Almanahului Nastratin2012, veti citi articole de umor de cea mai buna calitate, care va vor binedispune. Printre temele prezentate in lucrare veti gasi: Ziua ideala a unei femei, 3 declaratii de dragoste…, Ziua ideala a unui barbat, Ecuatii de viata, Povesti de dragoste nemuritoare . Aceasta lucrare este singura lucrare de pamflet(inter)urban si caricatura de brand .
La eveniment au fost prezenti autorii lucrarii noastre,care au acordat autografe tuturor persoanelor
aflate in sala. Printre cei prezenti la sesiunea  de autografe s-a enumerat si prezentatoarea  Cosmina Pasarin, care si-a manifestat un real interes privind  publicatia noastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here