Sotia ministrului francez al Educatiei s-a sinucis

0
681
steag-franta

steag-frantaSotia ministrului francez al Educatiei Nationale Luc Chatel, Astrid Herrenschmidt, s-a sinucis duminica dimineata la domiciliul sau, au anuntat surse din politie si ministrul. „Luc Chatel confirma drama personala care s-a intamplat in aceasta dimineata.

El cere respectarea vietii private pentru copiii sai, familia sa, pentru el insusi”, scrie Chatel intr-o declaratie remisa de directorul sau de cabinet, Philippe Gustin.
Corpul neinsufletit al sotiei ministrului a fost gasit la domiciliul sau din Boulogne-Billancourt, la periferia Parisului. Potrivit unei surse apropiate dosarului, mama lui Astrid Herrenschmidt este cea care a gasit cadavrul. Astrid Herrenschmidt, care provenea dintr-o mare familie de industriasi, s-a casatorit cu Luc Chatel in 1991. Cuplul are patru copii.
Maniera in care sotia lui Chatel si-a pus capat zilelor ramane „nedeterminata”, a precizat sursa apropiata dosarului, in timp ce surse din politie au evocat o sinucidere prin spanzurare. Examinarea medico-legala a corpului femeii este prevazuta pentru luni. Nascut in Statele Unite si in varsta de 47 de ani, Luc Chatel este ministru al Educatiei din 2010. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here