SolvIT Networks a fost desemnata „CA South Eastern Europe Partner of the Year 2016”

0
1618

In luna noiembrie a acestui an, in cadrul CA World, evenimentul anual CA Technologies, care se desfasoara in Las Vegas, Nevada, S.U.A. si reuneste reprezentantii industriei IT din intreaga lume, precum si mii de reprezentanti si distribuitori CA la nivel mondial, CA Technologies a oferit companiei SolvIT Networks, partenerul sau strategic pentru Europa Centrala si de Est, premiul „CA South Eastern Europe Partner of the Year 2016”.

Acest premiu a fost acordat pentru depasirea obiectivelor in privinta veniturilor si a volumului de business, precum si pentru performanțe remarcabile și satisfacție a clienților. Criteriile clasamentului CA au fost realizarea si respectarea unui plan de business orientat spre succesul pe termen mediu si lung, sustinerea unui program bine structurat de training si suport, precum si implementarea strategiilor de marketing ale CA, in functie de specificul regional al fiecarui partener.

Acestea au fost si motivele principale care au stat la baza deciziei CA de a oferi acest premiu companiei SolvIT, recunoscand astfel oficial valoarea si realizarile acesteia, precum si competentele tehnice si in domeniul consultantei de specialitate ale echipei.

SolvIT Netwoks este partener CA Technologies din 2005 si distribuitor al intregii suite de solutii de securitate, infrastructure management, service management, application performance management, project and portfolio management, DevOps, in calitate de CA Strategic Partner. De asemenea SolvIT este Gold Service Partner, fiind partener preferat al CA Tehnologies in Orientul Mijlociu si Africa de Nord (CA MENA), Europa de Est si tarile din fosta Iugoslavie. SolvIT Networks a mai primit premiul “Partner of the Year” in 2008, in cadrul aceleiasi conferinte.

SolvIT este o companie dinamica, flexibila si eficienta – furnizor de solutii complete pentru infrastructura si securitate IT. Pe langa piata din Romania – unde este recunoscuta in special pe segmentele financiar-bancar, telecom, guvern si administratie publica si utilitati, SolvIT a implementat proiecte complexe si in pietele din tari precum Serbia, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Republica Moldova, Cipru, Turcia, Finlanda, Egipt , Kuweit si Arabia Saudita.

Despre CA Technologies

CA Technologies (NASDAQ: CA) este unul dintre cei mai mari furnizori de software si solutii de management IT la nivel mondial, cu expertiza in toate mediile IT. CA Technologies administreaza si securizeaza mediile IT, oferind posibilitatea clientilor sa livreze servicii IT mai flexibile. Companiile utilizeaza software-urile si solutiile SaaS de la CA Technologies pentru a accelera inovatia, a transforma infrastructura si pentru a securiza datele si identitatile, de la centrul de date pana in cloud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here