Solutii pentru “mai mult verde” in viata ta !

0
706

Cum poti beneficia de toate avantajele orasului, fara sa trebuiasca sa inghiti norii de praf si sa suporti continua poluare fonica? Cum poti oare sa locuiesti aproape de toate acele centre comerciale, locuri de divertisment, scoli si gradinite, de care ai in fiecare zi nevoie, dar in acelasi timp sa fii inconjurat de spatii verzi, iar noaptea sa nu fii deranjat de soferii care isi ambaleaza motoarele chiar prin fata ferestrei tale?

 

Este clar, ai nevoie de “mai mult verde” in viata ta !

La aceasta cerinta iti raspund dezvoltatorii imobiliari Integral Technic si Impact Developer & Contractor ce sunt dispusi sa-ti prezinte in perioada 13-16 mai la Palatul Parlamentului, in cadrul Targului National Imobiliar (TNI) doua ansambluri rezidentiale situate atat de aproape de capitala si totusi departe de nebunia ei!

Complexul Baneasa Happy House, dezvoltat de Integral Technic  se bucura de o pozitionare excelenta: in centrul selectei zone rezidentiale Baneasa. Este ferit de trafic, de poluare si iti permite acces rapid la toate punctele de interes din zona: Jollie Ville Mall, Baneasa Shopping Center (IKEA, Carrefour, Metro etc.), Baneasa Technology Park, Padurea Baneasa si Padurea Tunari.

Proiectul Baneasa Happy House se intinde pe o suprafata de 3.725 de metri patrati, dintre care 62% sunt spatii verzi si alei. Ansamblul contine 52 de apartamente spatioase si bine compartimentate, situate in 2 imobile cu regim de inaltime redus.
Preturile pornesc de la 623 EURO/mp, avand posibilitate de plata in rate pe o perioada intre 3 si 7 ani.

Greenfield este ansamblul rezidential dezvoltat de Impact Developer & Contractor unde te poti bucura de natura si de viata alaturi de familia ta, alaturi de cei pe care ii iubesti si carora le oferi un mediu sanatos, un mediu care favorizeaza o evolutie pozitiva.
Complexul este situat in zona de nord a capitalei, in padurea Baneasa,aproape de Gradina Zoologica, avand acces facil catre Carrefour Feeria, Aeroport Baneasa,  DN 1 si Aeroport Otopeni.

Ansamblul rezidential Greenfield are pana in present 5 cartiere construite: Blue, Onix, Quartz, Rubin si Topaz avand in total 65 de blocuri cu regim de inaltime scazut si 34 de case.

Apartamentele pornesc de la 70.000 EURO, existand si posibilitatea de inchiriere pe o perioada determinata de timp, chiria lunara fiind scazuta apoi din pretul total al locuintei.

Editia de primavara a Targului National Imobiliar poate fi vizitata in perioada  13-16 MAI 2010 la Palatul Parlamentului.

Organizatori: BDOBC Business Center si Centrul International de Conferinte (CIC)
Partener Oficial : IMOPEDIA.RO,
Parteneri: RPF Development, Mervani Invest, Apulum 94, Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare (UNAI), MediaCity,  BCR si Verida Credit
Eveniment realizat cu sprijinul: Good Homes, Agentia Nationala de Presa AGERPRES, imobiliare.RO
Parteneri media: Romania Libera, Planul Casei Mele, Domus, Casa Mea, Caminul, Casa Lux, Locuinta mea, Case de vacanta, Casa si gradina, Event Bazar, Confort, Interior, 100%Construct,  Money Express, Connect, Oferte Speciale, Business Point, Business Adviser, ro-imobile.RO, casesigradini.RO, Grandimobiliar.RO, Magazinuldecase.RO, 1001case.RO, rezidential.NET, Finzoom.RO, IMMRomania.RO,  alaturi de alti 50 de parteneri media

Pentru detalii privind calea de acces la expozitie, lista companiilor expozante sau regulamentele de participare la concursuri, accesati pagina de internet a evenimentului www.targimobiliar.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here