Europa Group se lanseaza pe segmentul “Food & Bar”: Dirty Harry’s – un nou Irish Pub excentric in Centrul Vechi al Capitalei

0
687

Bucuresti, 18 martie 2010- Europa Group, unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari din Romania, axat panǎ in prezent pe dezvoltǎri rezidentiale si, respectiv, hoteliere, s-a lansat pe segmentul “food & bar”, deschizand un pub in centrul vechi al capitalei- Dirty Harry’s Irish Pub.

“Europa Group are o experientǎ de aproape zece ani in real estate, in principal pe segmentele rezidential si hotelier. Segmentul <<food&bar>> din capitalǎ este cu mult sub-dimensionat fatǎ de potentialul pietei, iar conditiile actuale de achizitionare sau inchiriere a spatiilor comerciale sunt foarte favorabile; in consecintǎ, Europa Group a luat decizia strategicǎ de a dezvolta o divizie dedicatǎ acestui sector, care sǎ valorifice experienta transnationalǎ pe care o avem pe segmentul hotelier si sǎ o extindǎ mai departe pe <<food&bar>>”, a arǎtat Karolis Paliulis, Director Adjunct Europa Group.
Centrul Vechi al capitalei, zonǎ aflǎ incǎ in restaurare, a cunoscut, incepand cu vara trecutǎ, o crestere spectaculoasǎ a numǎrului de restaurante, cluburi, baruri si pub-uri, locatiile existente fiind neincǎpǎtoare pentru consumatori. “Centrul Vechi a fost o alegere fireascǎ pentru deschiderea primei locatii de tip pub din portofoliul nostru <<food & bar>>, avand in vedere faptul cǎ zona si-a castigat deja un renume pentru aglomerarea de locatii de profil”, a precizat Karolis Paliulis.
Dirty Harry’s este un Pub de inaltǎ clasǎ, un brand propriu, “construit” in jurul conceptului “bǎietilor rǎi” din cinematografia secolului trecut, cu “mare prizǎ” la public. Decorurile combinǎ stilul de pub victorian cu atmosfera alb- negru a filmelor vechi, conuri de umbrǎ si elemente specifice acestui tip de locatie. Situat pe strada Francezǎ, Dirty Harry’s are o suprafatǎ totalǎ de 350 metri pǎtrati si este structurat pe trei nivele. Pub-ul va fi operat de cǎtre divizia “Food&Bar” Europa Group.
“Dirty Harry’s se va distinge atat prin serviciile impecabile, cat si prin specificul sǎu orientat cǎtre distractie- de la cinematografie la concerte si petreceri tematice, stand-up comedy etc. Plecǎm de la principiul cǎ in acest secol plin de stres, pentru a te relaxa si distra, consumatia produselor specifice trebuie sǎ fie insotitǎ de o atmosferǎ generalǎ de divertisment si de servicii care sǎ ii surprindǎ prin calitate si pe cei mai pretentiosi clienti”, a arǎtat Daniel Ticu, directorul diviziei “Food&Bar” Europa Group.
Dirty Harry’s Irish Pub este prima locatie din portofoliul de “food & bar” al Europa Group, care va cuprinde in viitor atat alte pub-uri, cat si restaurante cu diferite profiluri.

 

“In viitorul apropiat, divizia noastrǎ de <<food&bar>> va cunoaste o dezvoltare sustinutǎ, iar pe termen mediu va deveni unul dintre <<pilonii>> importanti ai business-ului nostru”, a precizat Karolis Paliulis,  Director Adjunct Europa Group.

***

Despre Europa Group

Europa Group este un important dezvoltator regional, cu sediul central la Vilnius, in Lituania. Fondatǎ in anul 2000, Europa Group Investment activeazǎ pe douǎ segmente principale: dezvoltare si administrare hotelierǎ si, respectiv, dezvoltarea de proiecte imobiliare. in anul 2010, Europa Group a lansat  o noua linie de business- “food&bar”, prin care va detine si va opera locatiile respective.
In Romania, Europa Group detine in portofoliul sǎu de investitii mai multe proiecte rezidentiale – intre care Brilliant Condominium, City Center etc  si o clǎdire istoricǎ- in curand un hotel de patru stele, Europa Royale Bucharest.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here