Solutia Novensys for Warehouse adera la noile reglementari ale Uniunii Europene privind trasabilitatea produselor de origine animala

0
704

Bucuresti, 2 august 2012 – incepand cu data de 1 iulie 2012 a intrat in vigoare REGULAMENTUL DE PUNERE iN APLICARE (UE) NR. 931/2011 AL COMISIEI din 19 septembrie 2011 privind cerintele in materie de trasabilitate a alimentelor de origine animala stabilite in Regulamentul (CE) nr. 178/2002 al Parlamentului European si al Consiliului.

Regulamentul Uniunii Europene Operatorii obliga producatorii din sectorul alimentar sa se asigure  ca urmatoarele informatii privind loturile de alimente de origine animala sunt puse la dispozitie operatorilor economici carora le sunt furnizate alimentele si, la cerere, autoritatii competente:

– o descriere precisa a alimentului;
– volumul sau cantitatea de alimente;
– numele  si adresa operatorului din sectorul alimentar de la care s-a expediat alimentul;
– numele  si adresa expeditorului (proprietarul), in cazul in  care acesta este altul decat operatorul din sectorul  alimentar de la care s-a expediat alimentul;
–  numele si adresa operatorului din sectorul alimentar caruia i s-a expediat alimentul;
– numele  si adresa destinatarului (proprietarul), in cazul in care acesta este altul decat operatorul din sectorul alimentar caruia i s-a expediat alimentul;
– o referinta de identificare a lotului sau a transportului, dupa caz;
– data expedierii alimentului;

Novensys pune la dispozitia clientilor sai solutia proprie de gestiune a depozitului, una dintre singurele solutii enterprise din Romania bazate pe arhitectura SOA (Service Oriented Architecture), tehnologie ce permite ca solutia implementata sa fie integrabila transparent cu functionalitati viitoare generate de cresterea afacerii sau de adaugarea de noi linii de business fara a afecta fluxul normal de lucru sau proceselor existente.

Solutia este modulara si automatizeaza procesele specifice unui depozit (receptie, asezare, reaprovizionare, picking, incarcare, inventar, transferuri, realizare pachete promo etc.) pentru a obtine un control total asupra tuturor activitatilor din depozit. Totodata, fiecare modul ofera o serie de functionalitati specifice de inbound, outbound si functionalitati avansate care asigura trasabilitatea produselor de la furnizori si/sau productie, de la intrarea in depozit si pana la livrarea acestora catre retele de distributie sau clienti. Astfel, implementarea solutiei Novensys asigura aplicarea normelor europene si urmarirea corecta a tuturor produselor tranzactionate.

Pentru a urmari filmul de promovare a solutiei, va invitam sa intrati pe site-ul www.Novensys.com, pe canalul www.youtube.com/Novensys sau direct la link-ul: http://www.youtube.com/watch?v=Gb6SNrR58m4

Lucruri care vorbesc despre noi – Suntem de mai bine de 15 ani alaturi de afaceri romanesti si regionale, cu solutii informatice care raspund prompt nevoilor de business. Avem un portofoliu complex de solutii perfect integrabile care se adreseaza unei arii mari de industrii, cu focus pe: Retail, Distributie, Transport&Logistica, Productie, Servicii Profesionale si Utilitati. in plus, oferim solutii inteligente si pentru alte industrii din Romania ca:
Automotive, Servicii Financiar-Bancare, Guvernamental, Telecom, Servicii medicale si farmaceutice etc.
in acest timp am dezvoltat parteneriate de incredere cu cele mai mari nume ale industriei de IT&C: Microsoft, Oracle, IBM, HP, CISCO.
Raspundem cerintelor de mobilitate cu cele mai performante produse software si hardware de la parteneri de renume international ca: Motorola, Psion, Panasonic, Datalogic, Zebra, Ortec, Avery Berkel, Custom, Datecs, Tally Genicom, Printronix si Datamax-O`Neil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here