Snake Challenge: un nou membru al suitei de jocuri pentru telefoane mobile cu sistem de operare Android

0
618

Unul din cele mai cunoscute jocuri video  – Snake – este de astazi disponibil intr-o varianta competitionala online, datorita dezvoltatorului timisorean LASTING Software, pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android. Cel de-al treilea membru al suitei de jocuri Challenge (primele doua, lansate anul trecut, fiind Solitaire Challenge si Memory Challenge) Jocul poate fi gasit pe Android Market sub numele Snake Challenge si poate fi descarcat gratuit.

Prin posibilitatea de a juca impotriva unui oponent real, sistemul de ierarhizare cu punctaj ELO si designul inovativ si accesibil, Snake Challenge ofera o experienta noua si inedita celor deja familiarizati cu acest clasic al jocurilor. “Prin lansarea acestui celui de-al treilea membru al suitei Challenge, LASTING Software isi afirma inca o data interesul pentru aceasta noua piata, confirmand astfel si succesul inregistrat cu primele doua aplicatii ale suitei, Solitaire Challenge si Memory Challenge”  spune domnul Eugen Vasilian,  Project Manager.

Despre LASTING Software
Aparuta in 1997 ca o divizie  in cadrul grupului  LASTING, compania  LASTING Software a luat nastere in ianuarie 2000, ca entitate independenta, dupa 4 ani de experienta internationala. Compania s-a dedicat in intregime serviciilor de dezvoltare de software. Astfel, in cadrul activitatii sale s-au definit doua mari linii: dezvoltarea de software  la comanda si dezvoltarea de produse proprii. LASTING Software a dezvoltat si alte aplicatii pentru telefoanele cu sistem de operare Android, dintre acestea mentionam jocul Solitaire Challenge lansat in primavara acestui an.  

Despre Snake Challenge
Parte a suitei Challenge de jocuri pentru telefoane mobile cu sistem de operare Android, Snake Challenge este o creatiei a LASTING Software si a fost lansat in luna februarie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here