Smiley: un neasteptat specialist al off-road-ului la volanul GLK-ului

0
717
smiley-glk-mercedes

smiley-glk-mercedesSub supravegherea pilotului Claudiu David
Smiley: un neasteptat specialist al off-road-ului la volanul GLK-ului

La volanul versatilului Mercedes-Benz GLK, Smiley a facut fata provocarilor din parcul de off-road

La initiativa ProMotor, Smiley a descoperit noi valente ale GLK-ului sau pe teren accidendat

Cei 224 de cai putere ai GLK 320 gasesc intotdeuna solutia pentru a-l ajuta pe artist sa faca tot ce isi propune
Bucuresti – Pentru o zi, Smiley si-a supus GLK-ul unei noi provocari:  un traseu de off-road, unde artistul a reusit sa-l impresioneze pe Claudiu David, pilotul care a venit special de la munte ca sa-l invete sa conduca pe teren accidentat.
La initiativa emisiunii ProMotor si a Roxanei Ciuhulescu, Smiley a descoperit noi valente ale GLK-ului in parcul de off-road Peris. Mai exact, asa cum GLK-ul a fost o revelatie pentru Smiley si Smiley a fost o revelatie pentru pilotul Claudiu David, care a descoperit in artist un sofer cu foarte mult talent si in situatii de criza.
,,Desi sunt zi de zi la volanul GLK-ului, pana acum am fost obisnuit sa conduc doar in modul automat. Ei bine, nu e nicio supriza faptul ca iti poti descoperi un nou talent atunci cand te afli in situatii extreme: cu o roata sau chiar cu doua in aer, cocotat pe dealuri sau cu nasul in jos pe pante de 60 de grade,” glumeste artistul. Astfel, asezat fata in fata cu pilotul Claudiu David, Smiley a reusit sa conduca impecabil GLK-ul si in mod manual.
Artistul si Mercedes-Benz GLK dau dovada de performante extraordinare atunci cand se afla in plina actiune: Smiley este cel care dovedeste acest lucru pe scena, iar GLK, pe sosea! Iar acum, artistul, sub indrumarea pilotului Claudiu David, s-a dovedit a fi un neasteptat specialist al off-road-ului la volanul GLK-ului sau.

Mai multe informatii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la adresele: www.media.mercedes-benz.ro, www.mercedes-benz.ro si www.facebook.com/MercedesBenzRomania.

Monica Floristean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here