Autobroker lanseaza Low-Cost Mobility, serviciul de optimizare cu pana la 30% a costurilor legate de administrarea flotei auto

0
800

Bucuresti, 25 Mai 2011  Autobroker lanseaza serviciul Low-Cost Mobility de eficientizare si optimizare a costurilor legate de administrarea flotei auto cu pana la 30%. Low-Cost Mobility are ca rezultat optimizarea costurilor legate de parcul auto si implicit o reducere a costurilor directe legate de gestionarea flotei si este realizat fara investitii suplimentare de capital.

Serviciul cuprinde doua etape, etapa de analiza si identificare a solutiilor si cea de punere in aplicare a actiunilor optime de eficientizare. Analiza parcului auto este gratuita iar implementarea solutiilor se realizeaza din resursele generate de reducerea costurilor.

“Costurile legate de parcul auto au foarte multe variabile, partial transparente, astfel incat optimizarea costurilor nu poate fi perfecta si necesita o vasta experienta in domeniul auto.
Experienta noastra in administrarea flotelor ne-a aratat ca aproximativ o treime din costuri sunt de fapt pierdere, deoarece in multe situatii nu exista un plan riguros de urmarire a actiunilor, de analizare a punctelor sensibile si de implementare de solutii adecvate. Serviciul Low-Cost Mobility este realizat fara investitii suplimentare de capital si are un impact pozitiv asupra functionarii companiei”, a declarat Radu Chirila, Managing Partner, Autobroker

Pentru reducerea costurilor de gestionare a parcurilor auto, serviciul  Low-Cost Mobility propune solutii de achizitie la preturi preferentiale, inchirieri pe termen scurt, folosirea sistemelor de finantare, precum si externalizarea serviciilor de administrare a parcului auto. Low-Cost Mobility presupune in acelasi timp o analiza permanenta a costurilor directe si indirecte prin implementarea unor politici de gestionare a resurselor necesare unui management sanatos al parcului auto si o monitorizare a costurilor de intretinere printr-o retea de service cu acoperire nationala.

Prin programul Low-Cost Mobility clientii beneficiaza, de asemenea, de verificarea  si validarea facturilor si costurilor de intretinere, modificarilor din contractele de asigurari, leasing si prestari servicii, consumului de combustibil, precum si a facturilor si costurilor finale pentru fiecare vehicul in parte.

Serviciul Low-Cost Mbility conduce la o economie in ceea ce priveste costul direct legat de inlocuirea flotei in termeni optimi, costul carosarilor sau izotermarilor, optimizarea valorilor reziduale sau apelarea la solutiile de buy-back si trade-in, analiza contractelor de servicii, costurile si conditiile de asigurare existente si analiza reparatiilor facute in mod direct de firma.

Despre Autobroker
Autobroker este primul furnizor independent de servicii pentru parcuri auto din Romania. Cu peste 4 ani de experienta, compania ofera un portofoliu  complet  de  servicii de administrare a flotelor si de consultanta de management al parcurilor auto cum ar fi auditul parcurilor auto si consultanta in exploatare. Autobroker administreaza parcuri auto care variaza ca marime, incepand de la 20 la mai mult de 100 de vehicule cu acoperire la nivel national. In portofoliul de clienti Autobroker se numara companii precum Angst, Sun Medic Invest, ODS Optical Disc Solutions, Pay Logic sau Fundatia Ana Aslan International.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here