Smart ID Romania S.A. isi continua expansiunea in zona centrala a tarii si lanseaza al treilea birou regional in Cluj Napoca

0
633

Bucuresti, 19 septembrie 2012. Smart ID Romania S.A., specialistul in solutii pentru mobilitate, anunta lansarea celui de-al treilea birou regional in Timisoara, dupa deschiderea operatiunilor din Bucuresti la inceputul anului 2010. Operatiunile din Craiova deschise in 2011 si cele din Timisoara de la inceputul anului 2012 fac parte dintr-o initiativa de consolidare a operatiunilor de vanzari, consultanta, servicii, dezvoltare, implementare si service la nivel national care va continua pana la sfarsitul anului 2012.

„Mobilitatea are la baza o revolutie technologica pe care o asteptam inca de la inceputul anilor 2007. Daca la inceput gandeam mobilitatea in termeni specifici catorva industrii cu care am inceput sa construim primele proiecte de mobilitate, si ma refer aici la utilitati si logistica in principal, acum gandim aplicatii pentru mobilitate pentru o multitudine de industrii verticale dar si pentru procese si modele de business absolut inovative pentru piata din Romania. Mobilitatea a evoluat pana la stadiul in care companiile deja gandesc in termeni de usabilitate, de aplicatii complexe care au finalitate mult simplificata, care acopera intregul lant logistic, sunt dezvoltate astfel incat sa functioneze pe platforme multiple, sunt integrate cu cele mai noi tehnologii disponibile si coordonate dintr-un singur centru de comanda care sa sustina managementul unei mari diversitati de terminale mobile. Telefoanele inteligente, tabletele, legitimatiile electronice, terminalele si imprimantele mobile robuste dar si cele comerciale au schimbat modul in care anumite companii din industrii precum retail, distributie si logistica au inceput sa isi regandeasca intregul model de business in termeni de mobilitate de-a lungul tuturor canalelor de comunicare cu clientii. Iar pe masura ce aceste tehnologii mobile complica si aglomereaza activitatea departamentelor IT creste importanta consultantului in mobilitate” declara Daniel Boangiu, Managing Director Smart ID Romania.

Cu o crestere de peste 250% a businessului la sfarsitul anului 2011, comparativ cu anul 2010, Smart ID este specialistul in mobilitate cu servicii si solutii de business dedicate pietei de mobilitate. Compania are un portofoliu complex de produse – incluzand hardware, aplicatii software, servicii profesionale, consumabile –  dezvoltate special pentru a regandi procese si modele de business care se integreaza cu noile tendinte tehnologice – HTML5, 802.11ac, LTE, Bluetooth4, RFID, coduri de bare, echipamente mobile robuste de ultima generatie, etc.
La toate acestea Smart ID Romania adauga un mix intre cei mai buni specialisti din piata si know how specific zonei de mobilitate care se traduc in cunoasterea proceselor specifice de mobilitate, o afinitate mare pentru tehnologii noi si suport tehnic de ultima generatie, design orientat pe usabilitatea aplicatiilor mobile si mai ales o privire de ansamblu asupra integrarii business-ului de mobilitate in ansamblul de procese enterprise.

“2012 este un an dominat de crestere la toate nivelele pentru compania Smart ID Romania. Pe de o parte, am investit efort si resurse in dezvoltarea teritoriala dar si in portofoliul de produse si servicii. Ne-am consolidat la nivel de platforma propriile aplicatii proprietare pentru mobilitate pe principiul „dezvoltat o singura data si implementat repetitiv”, astfel incat sa putem obtine un avantaj competitiv de pret imbatabil la nivelul aplicatiilor pentru mobilitate. Pe de alta parte, 2012 a fost un an al proiectelor tot mai diversificate, care implica integrare de tehnologii mobile multiple sau de tehnologii mobile impreuna cu alte tehnologii. Am lansat primul magazin B2B pentru mobilitate cu peste 85,000 de produse care incepe sa se plieze pe estimarile noastre initiale referitoare la piata de mobilitate din Romania. 2012 a mai fost un an al proiectelor in care am castigat clienti mari – clienti care au realizat ca flexibilitatea, controlul proiectelor de mobilitate si nu in ultimul rand capabilitatile specifice celor peste 10 ani de experienta in mobilitatea enterprize se concretizeaza in reduceri de costuri, procese mult mai rapide, proiecte finalizate rapid, investitii recuperate accelerat si mult mai putina bataie de cap pentru departamentele IT. Cat priveste perioada imediat urmatoare pregatim proiecte pentru clienti si angajati permanent conectati la tot mai multe canale de comunicare mobile” declara Romeo Iacob, Managing Director, Smart ID Romania.

Despre Smart ID Romania

Smart ID este specialistul in solutii de mobilitate care integreaza cele mai noi tehnologii in domeniul RFID, achizitii de date, coduri de bare cu aplicatii software de business inovatoare.

Portofoliul de solutii Smart ID este destinat in principal industriilor de logistica, curierat, retail, productie, utilitati, sanatate, administratie publica si acopera, pe langa echipamente si accesorii hardware de la cei mai renumiti producatori de tehnologie la nivel international in domeniul auto ID si aplicatii software pentru trasabilitate produse, automatizarea proceselor de vanzari, service, managementul depozitelor, optimizarea si planificarea resurselor, optimizarea si planificarea rutelor, inventariere,  etichetare produse, controlul accesului etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here