PLOIESTI SHOPPING CITY – 2 luni pana la deschidere – 100% grad de inchiriere a zonei de foodcourt si a locurilor de joaca pentru copii

0
710

Bucuresti, 19 septembrie 2012 – PLOIESTI SHOPPING CITY, cel mai mare mall regional din zona de sud a Romaniei, cu exceptia Bucurestiului, dezvoltat pe o suprafata inchiriabila de 55,000 mp, anunta inchirierea completa a zonei de food court si ocuparea in totalitate a zonei de distractie pentru copii.

Zona de food court, inchiriata in proportie de 100%, reuneste, intr-un mix excelent, specialitati culinare din toate colturile lumii prin unele dintre cele mai cunoscute fast food-uri, restaurante si cafenele din Romania. KFC si Pizza Hut (specific american), Quasi Pronti si La Cucina (specific italian), Dim Sum si Asia Food Company (bucataria chinezeasca si japoneza), Best of (specific oriental), Beirut (bucataria libaneza) si Fishbone (restaurant cu specific pescaresc) se completeaza reciproc pentru a oferi o varietate culinara cat mai mare publicului local. Patiseria Paul aduce placerea mancarurilor cu specific frantuzesc si este completat in mod armonios de cafenele precum Nescafe, Coffeol si Segafredo.

Mai mult, prin parteneriatul cu Gymboland, cel mai mare si mai inovativ concept de loc de joaca din Romania, Ploiesti Shopping City va oferi copiilor multiple modalitati de distractie si va crea un spatiu special, dedicat familiilor. Un alt plus adus de Ploiesti Shopping City in materie de distractie este terasa exterioara a mall-ului, acolo unde, pe o suprafata de 450 mp, va fi amenajat pe timpul iernii un patinoar in aer liber.

Ploiesti Shopping City va deveni astfel, din 15 noiembrie, cea mai mare si atractiva destinatie de cumparaturi si de petrecere a timpului liber din intreaga regiune.

Detalii despre NEPI:

New Europe Property Investments plc este compania de holding a unui grup de firme infiintat pentru a investi in centre comerciale, cladiri de birouri, si proprietati industriale, in principal in Romania, unde Grupul este activ inca de la infiintarea sa, in 2007.

Printre cele mai recente activitati de investitie si dezvoltare ale grupului, se numara:
in aprilie 2011, Grupul a inaugurat prima faza de extindere a centrului comercial Promenada Mall Braila care include un complex cinematografic cu 10 sali de proiectie, cat si o zona mare de distractie.  
in decembrie 2011, Grupul a inaugurat extensia galeriei comerciale din Pitesti Retail Park, achizitionat in luna aprilie 2011 de la dezvoltatorul Avrig. Noua zona reconfigurata a centrului comercial include cel mai mare hypermarket din afara Bucurestiului si are noi chiriasi precum Domo, Naturlich, Toyplex si Reserved.

in februarie 2011, Grupul a cumparat un teren adiacent zonei comerciale detinute deja in orasul Brasov in vecinatatea hypermarketului Carrefour si a demarat lucrarile de extensie ale constructiei, cu un parc de retail  pe o suprafata de 5,300 m2.  Lucrarile s-au incheiat la 1 noiembrie 2011, iar spatiile comerciale au fost ocupate in proportie de 100% de retaileri de renume precum dm Drogerie Markt, Flanco, C&A, Takko, Deichman si New Yorker.

Grupul este in prezent listat pe piata principala a Bursei de Valori din Johannesburg (Africa de Sud), pe segmentul AIM al London Stock Exchange si la Bursa de Valori Bucuresti.

Detalii despre Carrefour Property Romania:

Carrefour Property reprezinta divizia imobiliara a Grupului Carrefour si se ocupa cu dezvoltarea, imbunatatirea si gestionarea proprietatilor comerciale din Europa ale Grupului, care insumeaza mai mult de 4 milioane m2 si peste 1.000 de unitati, cu active imobiliare evaluate la 11 miliarde euro.

in Romania, activitatea Carrefour Property include 3 linii de business: activitatea de expansiune pentru toate formatele exploatate de Carrefour in Romania, activitatea de cumparare, autorizare, dezvoltare si redezvoltare hipermarketuri si centre comerciale precum si activitatea de property management, compania avand in portofoliu administrarea a 5 centre comerciale in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Drobeta Turnu Severin  si Botosani.

in Romania, activitatea Carrefour Property include 3 linii de business: activitatea de expansiune pentru toate formatele exploatate de Carrefour in Romania, activitatea de cumparare, autorizare, dezvoltare și redezvoltare hipermarketuri și centre comerciale precum și activitatea de property management, compania avand in portofoliu administrarea a 5 centre comerciale in București, Ploiești, Brașov, Drobeta Turnu Severin  si Botosani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here