Smart ID Dynamics S.A. anunta o crestere de 270% in 2011 si tinteste pragul de 6 mil euro in 2012

0
659

Bucuresti,  9 februarie 2011. SmartID Dynamics S.A., specialistul in solutii de mobilitate din Romania, anunta astazi rezultatele financiare pentru anul 2011. Compania a inregistrat in anul 2011 o cifra de afaceri de 2,78 mil euro, in crestere cu 270% de la 1.05 mil euro cat a inregistrat in 2010, primul an de activitate,  la 2.78 mil euro in 2011.

Cresterea inregistrata de companie este rezultatul  investitiilor realizate in tehnologii de ultima generatie, in dezvoltarea portofoliului de solutii, in specialisti si nu in ultimul rand in marketing.
“Cand am inceput acest business in urma cu doi ani am stiut ca va trebui sa gasim un mix de resuse unice pentru a reusi intr-o piata emergenta, sofisticata, cu cicluri din ce in ce mai reduse pentru produse si aplicatii, cum este piata de mobilitate. Am gandit un business de nisa intr-o piata in expansiune rapida in care inovatia, timpul de raspuns, proximitatea fata de cei mai buni clienti si pasiunea pentru business sunt principalii driveri pentru crestere.  Noi am mizat inca de la inceput pe inovatie, pe cele mai avangardiste tehnologii menite sa atraga cei mai pretentiosi dintre clientii deschizatori de drumuri in mobilitate si pe cei mai buni specialisti pe principalele specializari: consultanta, dezvoltare si implementare, suport si mentenanta, vanzari si marketing. Rezultatele inregistrate in 2011 ne-au confirmat asteptarile” declara Daniel Boangiu, Managing Partner, Smart ID Dynamics, Romania.
in structura cifrei de afaceri, segmentele de piata care au contribuit cel mai mult la cifra de afaceri  a companiei sunt: productia cu 25%, transporturile si logistica cu 24,2% urmate foarte aproape de retail si distributie cu 18,8, servicii cu 17% si utilitati cu 12%. Aceste industrii au adus companiei Smart ID peste 100 de clienti noi in anul 2011.
In ceea ce priveste structura portofoliului de solutii cel mai mare aport l-a adus dezvoltarea si implementarea de proiecte complexe care automatizeaza procesele de business cu ajutorul tehnologiei codurilor de bare. 77% din veniturile companiei, peste 2 mil de euro, sunt generate de solutiile hardware si de aplicatiile de trasabilitate, inventarierea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, colectare mobila a banilor, servicii in teren, management al depozitelor (automatizarea proceselor logistice din cadrul depozitelor si magaziilor), automatizarea fortei de vanzari, tiparirea de bilete in teren, tiparirea de etichete pe fluxul de productie, tiparirea de etichete raft pentru retaileri, tiparirea de carduri personalizate, management centralizat al echipamentelor mobile utilizate in teren. Cu un plus de valoare in structura acestor indicatori a contribuit si integrarea tehnologiilor emergente in portofoliul Smart ID Dynamics S.A.

“ Daca in In 2011 strategia noastra s-a bazat pe diversificarea portofoliului de produse si solutii software proprietare prin incheierea de parteneriate strategice cu cei mai importanti jucatori internationali ca Motorola, Honeywell, Psion, DataLogic, Cisco, IBM, Hoft & Wessel, Microscan, Zebra si pe atragerea celor mai buni specialisti din industrie, in 2012 ne dorim sa investim in cercetare si dezvoltare, sa ne consolidam prezenta in anumite zone geografice cu potential economic si sa mizam mai mult pe proximitatea fata de cei mai buni clienti. Vom mentine investitiile in personal si in marketing  cu mentiunea ca in acest an vom miza si mai mult pe inovatie. Estimam o dublare a cifrei de afaceri de pana la 6 mil euro la sfarsitul lui 2012 cu o rentabilitate de 20%, in conditiile in care pregatim noi proiecte care au ca obiectiv principal consolidarea relatiei cu clientii actuali si potentiali” declara Daniel Boangiu, Managing Partner Smart ID Dynamics, Romania.
Despre Smart ID
Smart ID, este specialistul in soluții de mobilitate care integreaza cele mai noi tehnologii in domeniul RFID, achiziții de date, coduri de bare cu aplicații software de business innovatoare.
Portofoliul de soluții Smart ID este destinat in principal industriilor de logistica,curierat, retail, producție, utilitați, sanatate, administrație publica si acopera, pe langa echipamente si accesorii hardware de la cei mai renumiți producatori de tehnologie la nivel internațional in domeniul auto ID si aplicații software pentru trasabilitate produse, automatizarea proceselor de vanzari, service, managementul depozitelor, optimizarea si planificarea resurselor, optimizarea si planificarea rutelor, inventariere,  etichetare produse, controlul accesului etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here