Smart Experience, business românesc cu experiențe memorabile

0
675

 

 

București, 09 august 2022

Dacă ai nevoie de un cadou pentru un prieten drag, dacă ești în căutarea unei experiențe memorabile pentru tine sau grupul tău de prieteni, dacă vrei să îți răsplătești angajații în moduri inedite sau cauți o activitate de echipă ieșită din comun, cu Smart Experience poți descoperi peste 500 de experiențe potrivite pentru orice ocazie și orice persoană!

 

Fondată în 2008, compania Smart Experience oferă românilor experiențe de neuitat și aduce împreună oameni care vor să petreacă timp de calitate.

Condus de pasiunea pentru activități inedite, Dan Ioniță, fondatorul companiei, a pus în urmă cu 14 ani prima cărămidă a comunității oamenilor activi, dornici de adrenalină din România și a lansat platforma online SmartExperience.ro, care oferă oricărei persoane ocazia de a experimenta pe cont propriu experiențe memorabile. Afacerea a trecut rapid la următorul nivel la mai puțin de doi ani de la lansare, organizând evenimente memorabile pentru grupuri (persoane fizice sau companii): ieșiri la sailing, drumeții, trasee off-road, sesiuni de tir în poligon, plimbări cu balonul etc.

De-a lungul timpului, portofoliul SmartExperience a crescut spectaculos, în acest moment compania colaborând cu peste 200 de furnizori de experiențe de tot felul, de la echitație în diverse zone ale țării, până la pachete de relaxare la SPA, plimbări cu avionul peste munți, peste marile orașe ale României sau deasupra litoralului, salt cu parașuta, zbor cu balonul, zbor cu parapanta, rafting, sailing, scuba diving, off-road, tir cu pistolul sau cu arcul, rapel, tiroliană, escape room, croaziere pe Marea Neagră și multe altele. La solicitarea clienților, Smart Experience a introdus în portofoliu și evenimente deschise grupurilor, unde oricine se poate înscrie pentru a încerca diverse experiențe, alături de alți oameni cu aceleași pasiuni.

Activitățile Smart Experience tot mai accesate în ultimii ani demonstrează setea tot mai crescută a românilor pentru adrenalină și experiențe once in a lifetime. Oamenii sunt în general atrași de noutate și sunt interesați să experimenteze lucruri care stârnesc uimirea și imaginația, care sporesc creativitatea și pulsează în vene o doză crescută de adrenalină.

Oamenii investesc în starea lor de bine și fiecare activitate în care îi implicăm le aduce bucurie, poftă de viață și energie! Mai mult ca oricând, oamenii își doresc să experimenteze cât mai mult după perioada de izolare, stres și distanțare socială determinată de Covid-19. Experiențele pe care le propunem răspund direct acestei nevoi accentuate de interacțiune socială, activități în aer liber, cu voie bună și relaxare. Fiecare eveniment pe care îl organizăm are ca focus principal oamenii, iar prin eforturile noastre dorim să lăsăm în urmă speranța pentru o lume mai bună și mai activă”, spune Dan Ioniță, fondatorul Smart Experience.

Experiențele pot fi achiziționate direct de pe site-ul companiei SmartExperience.ro, platforma reunind într-un singur loc majoritatea furnizorilor de experiențe din România și facilitând accesul publicului la aceștia.

 

Smart Experience în cifre

  • Istoric de peste 12ani în vânzarea expriențelor memorabile B2C & B2B;
  • Rețea de peste 200 de parteneri testați de-a lungul anilor;
  • Sute de experiențe variate în toate colțurile țării;
  • Mii de clienți mulțumiți.

 

Vara Regattelor cu Smart Experience

În portofoliul companiei, un loc special îl ocupă Regattele organizate anual, care au adus împreună 660 de participanți la competițiile de sailing, desfășurate cu 10 până la 20 de bărci pe ediție.

Anul 2018 marchează organizarea primei Regatte deschise tuturor companiilor din țară, care a reprezentat un real succes, devenind etalon pentru toate evenimentele de acest tip din România.

”Aceste Regatte se adresează persoanelor active din companii, cu interes pentru activități outdoor, comunicative, competitive, deschise către nou. Evenimentele îmbină relaxarea, voia bună, adrenalina cu spiritul de echipă, competiția și motivația de a fi cel mai bun, de a face parte din cea mai bună echipă”, apreciază Dan Ioniță, fondatorul și directorul general al companiei, un entuziast susținător al activităților în aer liber.

Regatta Companiilor este evenimentul anual organizat de SmartExperience.ro, al cărui principal scop este networking-ul de calitate între reprezentanții unor industrii importante din mediul de business românesc. Ediția din acest an va avea loc pe 26-28 august și reunește echipele top și middle management ale companiilor participante. Acțiunea va aduce împreună peste 100 de participanți care se vor întrece cu velierele pe Marea Neagră.

Regatta Juridică este primul eveniment de sailing din România dedicat în exclusivitate domeniului juridic, care va reuni la Marea Neagră în perioada 26-28 august zeci de profesioniști din breaslă: avocați, notari publici, judecători, procurori, magistrați, executori judecătorești etc.

Regatta Arhitecților a deschis anul acesta sezonul Regattelor marca SmartExperience și a reunit la Marea Neagră 100 de arhitecți de top din România, în perioada 24-26 iunie. Această regattă este primuleveniment de sailing din România dedicat în exclusivitate arhitecților, ajuns anul acesta la a treia ediție.

 

Planuri de viitor

Dan Ioniță și echipa SmartExperience.ro și-au propus să păstreze tradiția Regattelor pentru mulți ani de aici înainte, devenind mai buni și străduindu-se să inoveze cu fiecare eveniment pe care îl vor planifica și implementa. La cererea publicului, în anii următori, vor fi organizate Regatte pentru participanții din mai multe domenii și segmente de activitate. În această perioadă, compania este în discuții avansate cu reprezentanți ai unor companii importante din horeca, retail și sănătate.

”Pe lângă aceste Regatte, vom continua să diversificăm portofoliul de experiențe pe care le găzduim pe platforma noastră, întrucât dorim să oferim cât mai multe opțiuni de petrecere a timpului liber într-un mod inedit. În acest moment, sunt peste 500 de experiențe pe platforma SmartExperience.ro, de la cursuri de pian, vioară, echitație și până la salt cu parașuta, zbor cu balonul sau cu elicopterul, circuite offroad. Obiectivul nostru este acela de a propune peste 750 activități inedite până la începutul verii 2023, cu acoperire națională”, declară Dan Ioniță.

 

Dan Ioniță, de la trainer la antreprenor

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniul vânzărilor și de 14 ani în antreprenoriat, Dan Ioniță este director general și proprietar SmartExperience, companie pe care a fondat-o în 2008.

Pasionat de resursele umane, de 12 ani Dan conduce această companie specializată în soluții inovative de fidelizare a clienților și de motivare non-financiară a angajaților organizațiilor din România.

De-a lungul anilor, Dan Ioniță a livrat programe de dezvoltare pe teme precum: managementul vânzărilor, negociere, dezvoltarea echipelor, customer care, inteligență emoțională și altele. A lucrat cu companii din sistemul financiar, retail, producție industrială, IT&C, energie și industria farmaceutică, agricultură.

Dan Ioniță este inginer și a absolvit Institutul Politehnic din București. Din 2006 este facilitator acreditat Celemi.

 

www.SmartExperience.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here