GoTech World revineîn format fizic cu cea de-a XI-a ediție, pe 3 și 4 noiembrie 2022, la Romexpo, Pavilionul B1

0
940

 

GoTech World, celmai mare eveniment de IT & Digital din Europa Centrală și de Est, revineanulacestaîn format fizic cu cea de-a XI-a ediție, dupădoi ani de pandemie și douăediții online foartereușiteunde au participatpeste 30.000 de profesioniști din diverse domenii de business, la Romexpo, Pavilionul B1, pe 3 și 4 noiembrie.

Înperioada Super Early Registration 8-18 august, toatecategoriile de bilete pot fi achiziționate cu un discounturi de peste 46%, de pe www.gotech.world.

Evenimentulpăstreazăstructura care l-a consacrat și susținecomunitatea de business și tech din Româniasădescoperecelemainoitrenduri, produse și servicii tech românești și internaționaleaplicabileînafaceri, și le faciliteazămembriloracesteiaaccesul la networking de calitate.

Înacestsens, GoTechWoldcuprinde o zonăexpoziționalăamplăcereuneștecelemaiimportantecompanii IT, dezvoltatori web șiagenții de comunicare online și cele9 scene – Main Stage, Digital Marketing, Retail & E-Commerce, IT Ops, CyberSecurity, Java, DevOps, Smart City și Business Transformation – unde se vordesfășuraconferințe, workshop-uri și panel-urisusținute de ceimaiimportanțiinovatori, influenceri și antreprenori din domeniul tech, recunoscuți la nivel global.

Așa cum aobișnuitaudiențaînultimiizece ani, GoTech World înglobează, pentrucea de-a XI-a ediție a sa, peste 120 de sesiuni de conținut, peste 135 de speakeriinternaționali și locali, peste 130 de expozanți și peste 16.000 departicipanți, dintre care maimult de jumătate din categoria C-level.

 

Principiul ACT NOW, focusulacesteiediții 

 

Pandemia, războiul din Ucraina, inflația, incertitudinea și toateschimbările la nivel micro și macro produseînultimii ani ne-au forțatsă ne reinventăm și să ne adaptăm la condițiilenoiirealități, săacționăm ACUM și AICI pentru a supraviețui și a nedezvoltaafacerile.

Cum sădevenimsuficient de independenți și de sustenabili ca individ, business, oraș, țară, folosindu-ne de tehnologiepentru a păstra minim impactuluneicrizeapropiate, fie eaeconomică, sanitarăoriprovocată de război?

Răspunsulstăînconceptul de ACT NOW, trebuiesăacționămacumpentruaavea un viitor. Trebuiesă ne folosim ACUM de inovație și de tehnologiepentru a devenisustenabili și a fi pregătițisăfacemfațăschimbărilor de paradigmă din viitor.

 

“Unuldintreobiectivelenoastreeste ca prinevenimentele pe care le organizămsăeducămcomunitățile, săasigurămaccesulfacil la informația de actualitate, la trenduri, soluții și serviciicecontribuie la schimbare, la dezvoltareaunorecosisteme smart, a uneilumimaibune, maisustenabile. Chiar și învariantă online, GoTech World a fostprimuleveniment IT & Digital de mare amploarece nu numaică a continuatsăexiste și învariantăvirtuală, daraabordatînpremierăsubiectenoi, necesare a fi prezentate și dezbătute de cătremediul de business local și internațional.”, declarăAlexandru Măxineanu, Managing Partner Concept Tech Events, Universum Expo.

 

Bine ancoratăîncontextul actual, Agenda ediției 2022 aduceîn lumina reflectoarelorinovația și tehnologiile disruptive, prezentândcelemaiîn trend subiecte din domeniul IT & Digital. Speakeriinternaționali și locali de top vordezbatesubiectecevorschimbasemnificativmodulîn care funcționeazăconsumatorii, companiile și industriile, precum inteligențaartificială, roboți, senzoriolfactivi, aplicații ale Metaverse-uluiîn business, mașinizburătoare, haineinteligente, fermeplutitoare, dar și subiecte de actualitateaplicateînmediulafacerilor, precum cybersecurity, platforme cloud-native, tool-urispecificedomeniuluiprogramării precum GitOps, SQL, AI îndomeniul e-commerce etc.

GoTech World se adreseazătuturorprofesioniștilor din domenii precum IT, Banking și ServiciiFinanciare, E-Commerce & Online Businesses, Telecomunicații, Auto, Healthcare & Pharma, Medical, Retail, Comerț, FMCG, Producție, Media, Energie, Administrație, Servicii, etc., dar și tuturorantreprenorilorsaufreelancerilor care îșidorescsăfoloseascăsoluțiidigitalepentru a-și dezvoltaafacerea.

 

Participarea la GoTech World se face pe bazaunuibilet de accescepoate fi achiziționat direct de pe www.gotech.world

Înfuncție de beneficiile pe care le primește un participant, existătreicategorii de bilete: Standard Pass 109 EUR, Content Pass 279 EUR, VIP Pass 349 EUR. 

Înperioada Super Early Registration 8-18 august, biletele pot fi achiziționate la prețurispeciale: Standard Pass 59 EUR, Content Pass 199 EUR, VIP Pass 259 EUR. 

 

 Pentruinformațiisuplimentare, urmărițiplatformeleoficiale:

https://www.gotech.world/

https://www.facebook.com/gotechworld

https://www.linkedin.com/company/gotechworld/

https://www.instagram.com/gotech_world/

https://twitter.com/gotech_world

 

DespreUniversum 

UNIVERSUMeste o companieconstruităînjurulconceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani înRomânia, aflându-se printrecelemaimaricompanii din acestdomeniu.

UNIVERSUMdeține sub umbrelasa un întregecosistem de soluțiipentrucompanii. De la organizarea de team buildingurilorrecunoscuteinternațional, evenimente la scarălargă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferințăvirtuală din România, compusădintr-o serie de evenimente online, organizate cu scopulinformării și educăriimediului de business autohton. Încadrulevenimentelor se abordeazăîntimp real provocările cu care se confruntăspecialiștii din mediul de afaceri și se oferăsoluțiirapide.

Bucharest Tech Weekreprezintăfestivalul care transformăBucureștiulîncapitalainternațională a tehnologiei și care reuneșteatâtprofesioniștiicât și pasionații de tehnologie și inovații.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) esteceamaiamplă expo-conferință și casa economieidigitale din Europa Centrală și de Est, în care profesioniștii din întreagaregiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferiteariidigitale și o oportunitate de networking.

TârgulImobiliariumUniversitatereunește pe parcursulcelor 3 zilepeste 50 de proiecterezidențialenoi din București și împrejurimi.

MyConnectoreste o platformăflexibilă care permiteorganizarea de evenimente, conferințe și expoziții online, dar și interacțiunea live întreparticipanți.

Pentruinformațiisuplimentarecontactați [email protected], 0722233114.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here