Sistemul de incalzire in pardoseala – solutia salvatoare pentru sezonul rece

0
1909

Sistemul de incalzire in pardoseala reprezinta o evolutie a tehnologiei si a fost implementat pentru prima data in tarile nordice. Sistemul este utilizat in special in incaperile unde umiditatea este crescuta precum sunt baia sau bucataria.

Avantajul acestui sistem este acela ca distrbuirea caldurii se face uniform, aceasta propagandu-se de jos in sus, in mod eficient.

Functionarea sistemului de incalzire in pardoseala

Sistemul poate fi instalat pe orice tip de pardoseala si are o durata de viata direct proportionala cu cea a cladirii. Spre deosebire de centralele termice, sistemele de incalzire in pardoseala au capacitatea de a nu polua pentru ca nu produc monoxid de carbon.  Acest sistem este realizat in doua variante: cu cabluri electrice, care sunt montate sub pardoseala si cu tevi de apa calda, care se aprovizioneaza cu apa de la sistemul de incalzire. Varianta cu tevi este o metoda mai eficienta intrucat tevile au capacitatea de a functiona in combinatie cu orice tip de sursa de incalzire a locuintei.

Reducerea costurilor

Din punct de vedere al bugetului investit, acesta este cu mult diminuat datorita gradului mare de izolare. Sistemul de incalzire in pardoseala solicita montarea cate unui termostat digital in fiecare camera, cu ajutorul caruia utilizatorul poate seta ora de functionare si temperatura pe care o doreste pentru fiecare camera in parte. Tariful achitat este calculat in functie de marimea suprafetei incalzite, materialele folosite pentru realizarea sistemului, automatizarea intregului proces si montarea acestuia.

Utilizarea acestui sistem contribuie la repartizarea caldurii in mod uniform si constant in locuinta, furnizand caldura in mod vertical, astfel ca, la nivelul pardoselii temperatura este mai ridicata, iar la nivelul tavanului este mai scazuta. Avantajele acestor sisteme se regasesc si in aspectul camerei pentru ca mecanismul montat sub pardoseala nu este vizibil.

Sistemele de incalzire in pardoseala oferite de Total Heat sunt performante, distribuie caldura uniform, atat la nivelul pardoselii, cat si la nivelul tavanului; reprezinta solutii economice pentru orice familie si sunt caracterizate de o estetica deosebita. Montajul profesional este realizat de echipa Total Heat, care ofera garantie extinsa pentru produsele si serviciile furnizate.

Sistem de incalzire cu infrarosu

Total Heat ofera clientilor cel mai eficient sistem de incalzire cu infrarosu, care pastreaza peretii uscati, nu permite prafului sa circule in incapere, evita crearea de mucegai sau condens in spatiile cu umiditate ridicata si contribuie la mentinerea sanatatii prin stimularea circulatiei si intarirea sistemului imunitar. Printre produsele oferite de Total Heat numara termostate, cabluri de incalzire si devigrare si izolatie termica. Echipa profesionista asigura clientul de confort, intretinere, igiena, securitatea costurilor si flexibilitate. Aceste sisteme contribuie la mentinerea igienei pentru ca au capacitatea de a conserva umiditatea, pastrand pardoseala uscata si tinand astfel la distanta bacteriile si acarienii care ar putea aparea.

Despre Total Heat

Total Heat are misiunea de a oferi clientului confortul pe care il merita prin instalarea unor sisteme de incalzire in pardoseala, care sa il scuteasca de la plati suplimentare si sa ii fie de folos in zilele friguroase. Compania asigura mentenanta sistemelor montate si personalizarea acestora in cazul in care clientul solicita.

Serviciile oferite vizeaza in mod special familiile cu copii mici, care trebuie feriti de contactul direct cu surse de caldura precum calorifer electric sau radiatoare, care i-ar putea accidenta. Unul dintre obiectivele principale ale Total Heat este scaderea costurilor, iar compania realizeaza acest lucru prin montarea de termostate in fiecare camera ce are implementat sistemul de incalzire in pardoseala. Utilizatorul poate controla astfel nivelul de caldura din fiecare incapere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here