Sisteme integrate de gestiune cu finantare BERD

0
1881

Programul Small Business Support initiat de BERD co-finanteaza o gama foarte larga de proiecte, ajutand la imbunatatirea performantei economice si la cresterea competitivitatii beneficiarilor. Unul dintre proiectele sustinute de acest program este si implementarea de sisteme integrate de gestiune economica.

De ce sa investiti in sisteme de gestiune?

Pentru cresterea competitivitatii si cresterea durabila a firmei, pentru a va bucura de toate beneficiile pe termen lung pe care implementarea unui sistem integrat de management le aduce si pentru a fi mai buni si mai profitabili decat concurenta.

De ce BITSoftware?

De peste 23 de ani punem la dispozitie solutii software de business complete, robuste, cu o varietate larga de functionalitati si beneficii pentru clienti din multiple domenii de activitate.

Solutiile noastre ERP (gestiune economica), CRM (gestiunea relatiilor cu clientii), BI (rapoarte si analize inteligente de business) sau WMS (gestiune depozite) implementate in peste 200 de companii medii si mari romanesti si internationale atesta calitatea pe care o oferim clientilor nostri. De-a lungul timpului, am dus la bun sfarsit proiecte de implementare impreuna cu clientii nostri, pe care i-am ajutat si sustinut in demersul de obtinere a finantarilor oferite de Banca pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Care sunt etapele de parcurs?

Prin acest program, companiile eligibile au posibilitatea sa obtina subventii reprezentand maxim 75% din costul unui proiect de consultanta.

ATENȚIE: Finantarea BERD cuprinde doar costurile care acopera serviciile de consultanta si implementare, si nu le include pe cele pentru licente si mentenanta.

Pentru proiectele de implementare de solutii software se poate obtine o co-finantare de maxim 50% sau maxim 10.000 euro (fara TVA), in functie de dimensiunea companiei,  care vor fi rambursati dupa finalizarea si plata integrala a proiectului de implementare.

Aici avem cativa pasi de parcurs:

– analiza de eligibilitate a proiectului (circa 1 luna)

– depunerea si aprobarea proiectului (1 luna)

– derularea proiectului de implementare (3-4 luni)

– obtinerea rambursarii dupa finalizarea si plata aferenta intregului proiect de implementare

Vizitati www.bitsoftware.ro pentru a afla mai multe detalii despre solutiile noastre sau contactati-ne acum si in 6 luni puteti controla mai eficient afacerea dumneavoastra!

Despre BIT SOFTWARE

Cu peste 23 de ani de activitate, BITSoftware are in portofoliu peste 200 de clienti si implementari de succes in peste 25 de tari. BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM, WMS si BI care ajuta companiile din diverse industrii, cu precadere din distributie, logistica, productie, agricultura, telecom, servicii profesionale si constructii, sa-si imbunatateasca productivitatea prin automatizarea proceselor din companie si sa-si duca la indeplinire obiectivele de crestere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here