SIF Banat-Crisana completeaza echipa cu un specialist in investitii

0
1102

Conducerea SIF Banat-Crisana a cooptat in echipa un specialist in analiza investitiilor, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar si al pietelor de capital.

Daniel Gavrila este noul analist de investitii din cadrul SIF Banat-Crisana, fiind responsabil cu identificarea si gestionarea oportunitatilor de investitie ale societatii.

“Cooptarea lui Daniel Gavrila in echipa SIF Banat-Crisana este fireasca, experienta de peste 10 ani in piata de capital si know-how-ul sau fiind calitati care il recomanda pentru aceasta pozitie. Ne asteptam sa vedem un input important in departamentul de investitii. Acest pas este parte dintr-un amplu proces de revitalizare a societatii pe care ni l-am asumat, mizand pe necesitatea unui suflu tanar si entuziast, care sa schimbe reperele intregii activitati. Tot acest proces se va reflecta in activitatea SIF 1, prin cresteri de performanta, eficientatizare si tranparenta decizionala”, a declarat Bogdan Dragoi, presedinte – director general al SIF Banat-Crisana.

Cariera lui Daniel Gavrila in piata financiara locala a inceput in 2004, imediat dupa absolvirea Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din Craiova. Acesta a lucrat ca trader, broker, director de tranzactionare sau director adjunct in diverse societati de brokeraj, cele mai recente experiente profesionale fiind in cadrul Unicredit CA-IB Securities si SSIF Broker SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here