Porsche Finance Group lanseaza programul de loialitate Porsche Stars, dedicat clientilor noi si existenti

0
1514

Porsche Finance Group (PFG), prima companie cu o gama completa de produse de finantare si asigurare auto din Romania, lanseaza incepand cu luna aceasta programul de loialitate Porsche Stars. Programul este dedicat atat clientilor noi, cat si celor care apeleaza deja la serviciile de finantare prin credit auto oferite de catre Porsche Bank, una dintre cele cinci companii membre ale grupului. Astfel, clientii finantatorului vor primi puncte („stele”) la fiecare plata efectuata si vor avea posibilitatea de a utiliza aceste stele pentru a achizitiona noi produse si pachete de servicii in conditii preferentiale.

„Pe masura ce construim parteneriate pe termen lung si businessul PFG se dezvolta, ne reafirmam angajamentul de a avea intotdeauna interesele clientilor ca obiectiv principal al initiativelor noastre. Programul Porsche Stars reprezinta o modalitate de a le multumi acestora pentru alegerea facuta si de a-i invita sa continue alaturi de noi in toate proiectele lor de finantare si asigurare auto”, a declarat David Gedlika, CEO al Porsche Finance Group.

in cadrul Porsche Stars, la fiecare rata de credit achitata la timp, clientii primesc un numar de puncte calculat in functie de mai multi factori, cum ar fi volumul finantat sau durata creditului. Clientii acumuleaza stele nu doar din plata ratelor catre Porsche Bank, ci si la fiecare plata a asigurarii (RCA sau CASCO incheiate cu Porsche Broker sau Porsche Asigurari) atasata contractului de credit.

Programul de loialitate Porsche Stars este accesibil clientilor prin platforma de internet banking a Porsche Bank, precum si prin aplicatia mobila Mobile@YOU. Clientii beneficiaza astfel de acces direct, non-stop, in timp real, la situatia actualizata a punctelor acumulate si consumate, precum si la gama de pachete de servicii pe care le pot achizitiona cu ajutorul acestora.

in plus, pentru ca Porsche Bank isi apreciaza deopotriva clientii noi si pe cei existenti, acestia din urma sunt inclusi automat in program, cu un cuantum de puncte calculat in functie de platile efectuate pana in acest moment de la inceperea relatiei lor cu banca.

Punctele raman valabile si pot fi utilizate pentru a achizitiona produse Porsche Bank pe intreaga durata a contractului clientului, plus inca 24 de luni de la finalizarea acestuia.

„Cream astfel cadrul perfect pentru a continua parteneriatele de succes pe care le avem cu fiecare dintre clientii nostri fideli, in conditii extrem de avantajoase pentru acestia. Calitatile lor de „clienti-star” sunt puse in valoare, iar noile achizitii de produse din concern se fac in conditii de eficienta maxima pentru acestia. Este un proiect aflat abia la inceput, planuim sa extindem atat spectrul de clienti PFG carora ne adresam, cat si oferta de produse ce pot fi achizitionate in programul Porsche Stars”, adauga Ionut Purice, Directorul diviziei bancare din cadrul Porsche Finance Group.

Programul Porsche Stars se adreseaza tuturor clientilor Porsche Bank din Romania. Pentru detalii suplimentare, clientii sunt invitati sa viziteze site-ul oficial al companiei (www.porschebank.ro) sau platforma de internet banking.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here