Sfintirea Bisericii de Gheata la Balea Lac

0
714

Sambata, 21 ianuarie, incepand cu ora 12, la Balea Lac se va desfasura slujba de sfintire a Bisericii de Gheata. Slujba de sfintire va fi oficiata de mai multi preoti, reprezentanti ai cultelor ortodox, evanghelic, greco-catolic si romano-catolic

Prin organizarea acestei festivitati, va fi marcata includerea in circuitul turistic si ecumenic al celui mai nou obiectiv din cadrul editiei 2011-2012 a Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice Balea Lac”.

Biserica de Gheata are o forma asemanatoare cu obiectivele construite in sezoanele trecute, modelul dupa care s-au inspirat constructorii fiind o biserica veche din satul sibian Malancrav. Obiectivul este amplasat in aproximativ acelasi loc ca si sezoanele trecute, in imediata apropiere a Statiei de Telecabina, a Hotelului de Gheata si a igluurilor.

La fel ca si anii trecuti, ineditul lacas de cult, va avea un caracter ecumenic, fiind deschis spre vizitare, in mod gratuit, oricarui turist, indiferent de orientare religioasa. De asemenea va gazdui diverse slujbe sau programe religioase, private sau cu acces liber.

Va asteptam cu drag pe fiecare dintre voi care doresc sa ia parte la un eveniment religios cu totul deosebit!

Adelina Grigoroiu

Hotel of Ice Balea Lac
Director de marketing

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here