Sfaturi pentru alegerea sicriului potrivit si a serviciilor funerare complete

  0
  1646

   

  Din pacate, moartea face parte din viata si este un moment inevitabil cu care toti oamenii se confrunta. Moartea unei persoane dragi se va dovedi o adevarata tragedie in cele cateva zile pana la inmormantare, pentru unele persoane vine ca un soc, in timp ce alte persoane vor reusi sa isi mentina calmul si sa ia in propriile maini sarcina de a gasi sicriul adecvat, de a merge dupa acte si aprobari, de a se ocupa de cumparaturile pentru a imparti la biserica si pentru a face pomana.

   

  Din pacate, aceste persoane sunt foarte putine, iar celelalte sunt sfatuite sa apeleze la o firma de pompe funebre non-stop, in cadrul careia specialistii vor oferi cele mai bune servicii funerare.

   

   

  Alegerea sicriului – una dintre cele mai mari provocari ale rudelor defunctului

  Unul dintre cele mai grele momente de dupa aflarea vestii ca o persoana foarte draga a incetat din viata este alegerea sicriului. Acesta face parte din lista de necesitati primare, deoarece nu poate fi organizat nici macar un priveghi pana cand nu este cumparat sicriul. Un moment realmente devastator pentru familie, decesul persoanei dragi va impune alegerea rapida a acestui accesoriu, actiune care se va dovedi o reala povara.

   

  Inainte de alegerea sicriului, este important ca rudele defunctului sa aiba masurile necesare, sa il achizitioneze in functie de preferinte (lemn, culoare, dimensiuni) sau sa il aleaga din pachetele funerare complete, fiind astfel mult mai usor de preluat defunctul si de realizat operatiunile ce se impun si transportul corpului neinsufletit.

   

  Daca dimensiunile nu sunt cele clasice, daca este nevoie de un sicriu special, o marime foarte mare sau, din nefericire, o dimensiune mai mica, pentru copii, exista posibilitatea de a-l comanda si acesta va ajunge in scurt timp la destinatie.

   

  De multe ori, alegerea sicriului mai depinde si de buget. Pentru un buget mai mare, sicriul poate fi din esenta de ulm, mahon, din esenta de lemn mai robusta si mai sofisticata. Sunt si sicrie din gama lux, insa si sicrie care se vor adapta la un buget mic sau mediu.

   

   

  Serviciile oferite de o firma de pompe funebre non stop

  In functie de bugetul clientilor, de preferinte si de locatie, reprezentantii acestei firme le stau la dispozitia cu o gama larga de servicii destinate evenimentelor funebre din Bucuresti si din Ilfov, dar si in strainatate, oferind servicii de repatriere.

   

  Pentru cei care au rude decedate in strainatate se va folosi una dintre cele 4 autospeciale funerare pentru transportul international, existand chiar si posibilitatea transportului defunctului cu avionul.

   

  In plus, pachetele funerare complete includ sicriul cu capitonaj, cu lenjerie si panza de fata, includ servicii de toaletare, de asezare a decedatului in sicriu, constatarea decesului de catre un medic, imbalsamarea de catre un specialist, transportul sicriului la domiciliu si apoi la biserica si la locul de veci.

   

  In concluzie, pentru a avea o inmormantare ca la carte, care sa respecte traditia crestina, se recomanda apelarea la o firma specializata in servicii funerare, precum Rainbow Funerare Dorobantu.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here