Serviciile de media ale Idea Bank vor fi administrate de BPN Romania

0
727

BPN Romania va gestiona serviciile de media ale Idea Bank, agentia fiind desemnata castigatoarea unei licitatii organizate la sfarsitul anului trecut.

Creativitatea si strategia de comunicare au fost ingredientele care au diferentiat oferta BPN in procesul de licitatie, agentia urmand a se ocupa de serviciile de strategie media, planning, buying, research si digital.

„Ca intotdeauna, echipa BPN a cautat sa ofere acea perspectiva unica si inovatoare in strategia de comunicare propusa, iar acest lucru s-a dovedit a fi castigator. Suntem increzatori ca acesta este doar primul pas intr-un parteneriat de business de lunga durata intre BPN si Idea Bank ”, a declarat Ileana Tomescu, Managing Partner, BPN Romania.

“Ne-am dorit un partener altfel, care sa rezoneze cu brand-ul Idea::Bank – simplu, clar, deloc sofisticat dar original si indraznet. Am gasit in BPN o echipa entuziasta, cu o excelenta expertiza in 360˚ media, creativitate in implementare si o strategie eficienta si masurabila. Toate acestea ne-au dat incredere ca impreuna putem pregati o lansare de impact a brandului si campanii eficiente ulterior.” declara Ștefania Cristescu , Marketing & PR Director Idea::Bank

Echipa BPN care se va ocupa de contul Idea Bank este formata din Raluca Mateescu – Head of Digital&Strategy, Bogdan Mincu – Senior integrator, Valentina Chirica – Media integrator, Diana Oancea – Digital Media Manager, Iuliana Nechifor – Researcher. Din partea Idea::Bank echipa este formata din: Ștefania Cristescu – Marketing & PR Director, Cristina Sacuiu (Popovici) – Head of Advertising si Andrei Birsan – Marketing Project Manager.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here