Servicii de estetică dentară pentru pacienți pretențioși

0
1888

Dacă îți dorești servicii de estetică dentară premium, poți ca să apelezi la Excedent, o clinică stomatologică București cu mare notorietate în oferirea de asemenea tratamente speciale.

 

Estetica dentară se ocupă cu studierea și rezolvarea problemelor legate de armonia danturii noastre, în special de bună funcționalitate și sănătate orală. Ea este acea ramură a medicinii dentare care se ocupă cu a ne face să avem un zâmbet natural și armonios.

 Ce înseamnă un zâmbet frumos?

 

Este acel zâmbet cu dinții la vedere și gingiile clare, de o lungime potrivită a dezvăluirii și o culoare sănătoasă care include o perfectă aliniere a dinților.

 

Tratamentele estetice dentare cele mai frecvente, la care până și cuplurile celebre din România apelează în mod frecvent, sunt următoarele:

 

– albirea dinților – acea operațiune care își propune să deschidă cu una sau mai multe nuanțe culoarea dinților prin diverse tehnici executate în cabinetul stomatologic sau ambulatoriu;

 

– punerea de fațete dentare care sunt menite să acopere partea vizibilă a dintelui și se lipesc cu ajutorul unui ciment sau rășini speciale; ele sunt folosite pentru a acoperi dinții parțial rupți, pentru a umple spațiile interdentare mici, pentru a le da o forma corectă dinților și o culoare plăcută;

 

– curățarea dentară (detartrajul) care este menită să elimine depozitele de tartru cu instrumente specifice, acumulări ce nu se pot scoate prin periajul zilnic;

 

– tratamente ortodontice care presupun corectarea defectelor și pozițiilor greșite ale dinților cu ajutorul unor aparate dentare detașabile sau fixe, vizibile sau invizibile.

 

Când vorbim de estetică dentară nici gingiile nu sunt neglijate, existând diferite tratamente parodontale care mențin sănătatea gingiilor și aspectul lor frumos, îngrijit.

 

Pentru ca să obțineți cele mai bune rezultate ar trebui să găsiți un dentist cu bune cunoștințe în materie de estetică dentară și cu practică în domeniu, iar la clinica stomatologică bucureșteană Excedent cu siguranță veți avea bucuria de a întâlni astfel de specialiști deosebiți care să vă ajute să obțineți acel zâmbet frumos pe care îl doriți atât de mult.

 

Servicii de ortondoție pentru o dantură impecabilă

 

Dentiștii ortodonți sunt foarte căutați în ultima vreme datorită experienței lor în materie de corectare a dinților crescuți greșit. Când este nevoie de îmbunătățirea poziției dinților, întotdeauna trebuie apelat la serviciile unui specialist ortodont, nu doar a unui stomatolog generalist.

 

Îngrijirea orală este una dintre cele mai importante practici pe care toată lumea ar trebui să o urmeze, deoarece neglijențele în acest domeniu pot fi începutul unor boli grave.

 

Dantura și curele de slăbit minune

 

Se spune că dinții sunt primele zone de acupunctură, fiecare dintre dinți primește și transmite informații către sistemul nostru energetic.

 

Când un conflict emoțional apare, acesta are impact asupra psihicului nostru. Impactul se manifestă într-o anumită zonă a creierului. În funcție de aria afectată vor suferi efecte periculoase un organ sau altul din corpului nostru. Dar în acest proces trebuie spus că avem dinții care ne protejează la început. Mai exact, înainte de a atinge starea neplăcută organul, dintele descarcă informațiile pentru a amortiza această masă conflictuală.  Așa, greutatea impactului este mai mică pentru organism, totuși dacă conflictul persistă mult timp, ambele părți (dintele și organul) vor fi supraîncărcate și se vor îmbolnăvi.

 

De la un medic stomatolog bun puteți afla de asemenea că dietele rapide nu sunt recomandate din niciun punct de vedere, deoarece sunt cure de slăbire cu un conținut extrem de redus în nutrienți care afectează în timp sistemul imunitar și buna funcționare a organismului. Ele nu sunt eficiente nici în materie de pierdere a greutății corporale, deoarece dau efectul de yo-yo care face să se recupereze rapid greutatea pierdută.

 

Dantura este cea mai afectată de acest tip de diete, deoarece sunt atacate mucoasele și gingiile (țesuturile moi ale gurii), protecția naturală a dinților scade, smalțul se deteriorează, așa încât cresc riscurile de a suferi carii dentare sau de boli gingivale.

 

Slăbirea sistemului de apărare a organismului împotriva agenților externi, a infecțiilor și bolilor, poate conduce la uscarea gurii, modifică proprietățile antibacteriene ale salivei, primul scut de protecție din gura noastră împotriva cariilor și infecțiilor.

 

Cel mai bun mod de a ajunge la o greutate corectă și de a avea grijă de sănătatea orală, de a avea o starea de sănătate generală a organismului bună, este urmarea unui regim alimentar echilibrat bogat în substanțe nutritive și vitamine esențiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here