Serban Huidu: Fac recuperare o data pe zi. O sa fiu cat mai curand alaturi de voi

0
529

Realizatorul de radio si de televiziune Serban Huidu scrie, pe blogul lui, ca face recuperare o data pe zi si „trage tare” pentru a-si relua cat mai curand activitatile.”Am citit mesajele de incurajare si pe cele cu rautati, dar nu ma afecteaza, nu le bag in seama. Oricum sunt putine. Fac recuperare o data pe zi.

Merg la bazin si fac recuperare. in aceasta perioada am invatat mult. Care sunt valorile vietii si pentru ce traim! Familia si prietenii. O sa fiu cat mai curand alaturi de voi. E o promisiune!”, scrie serban Huidu pe blogul lui, intr-un post intitulat „Trag tare!”.

Serban Huidu a revenit pe 4 februarie in Romania. La momentul respectiv, reprezentantii Prima TV au declarat ca serban Huidu se simte bine si isi continua recuperarea.

In 14 februarie, serban Huidu si-a vizitat colegii din studioul Kiss FM si a intrat in direct cateva minute la emisiunea „Cronica Carcotasilor”.

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV serban Huidu a fost internat in stare grava la Spitalul Universitar din Innsbruck, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din apropierea statiunii austriece. El a fost mentinut un timp in stare de coma indusa, pentru a i se face investigatii medicale. Lui Huidu i s-a facut, pe 30 decembrie, o tomografie computerizata, in urma careia s-a observat o sangerare minimala interna si o fractura exterioara a cutiei craniene, spunea, la momentul respectiv, intr-o conferinta de presa, medicul Erich Schumtzhard. El preciza atunci ca in urmatoarele ore starea lui Huidu va ramane, cel mai probabil, stabila si ca medicii vor incepe treptat sa il trezeasca din coma.

Huidu a iesit pe 1 ianuarie din coma indusa, s-a ridicat pe pat si a vorbit cu familia si cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck. Medicii au spus atunci ca refacerea completa a lui serban Huidu este o chestiune „de saptamani”, insa s-au declarat optimisti. De asemenea, medicii au precizat ca, datorita faptului ca purta o casca de protectie, Huidu nu a suferit o accidentare mai grava, chiar fatala.

La aproximativ o saptamana dupa internare, serban Huidu a parasit sectia de Terapie Intensiva si a fost mutat intr-o rezerva a spitalului din Innsbruck. Totodata, serban Huidu a inceput atunci exercitiile fizice de recuperare. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here