Serban Huidu a vizitat studioul Kiss FM

0
623

Serban Huidu si-a vizitat, luni dimineata, colegii din studioul Kiss FM si a intrat in direct la emisiunea „Cronica Carcotasilor”, potrivit unui comunicat. serban Huidu a intrat in direct la „Cronica Carcotasilor” si a facut emisie cateva minute alaturi de Mihai Gainusa si de Oana Paraschiv.El a fost imbratisat si a primit urari de „Bine ai venit acasa!” de la echipa Kiss FM, scrie MEDIAFAX.

Reprezentantii Kiss FM au declarat pentru MEDIAFAX ca nu s-a luat inca o decizie privind momentul in care serban Huidu va reveni in postura de realizator, alaturi de Mihai Gainusa, la matinalul „Cronica Carcotasulor”. „A venit doar sa ne salute si a stat putin alaturi de noi in studio”, au explicat reprezentantii Kiss FM.

Emisiunea matinala „Cronica Carcotasilor” de pe postul de radio Kiss FM a fost reluata in 24 ianuarie, fiind prezentata de Mihai Gainusa si Oana Paraschiv, in absenta lui Serban Huidu, care la momentul respectiv era inca internat in Spitalul Universitar din Innsbruck, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din apropierea statiunii austriece.

serban Huidu a revenit pe 4 februarie in Romania.

La momentul respectiv, reprezentantii Prima TV au declarat ca Serban Huidu se simte bine si isi continua recuperarea.

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Serban Huidu a fost internat in stare grava la Spitalul Universitar din Innsbruck, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din apropierea statiunii austriece. El a fost mentinut un timp in stare de coma indusa, pentru a i se face investigatii medicale.

Lui Huidu i s-a facut, pe 30 decembrie, o tomografie computerizata, in urma careia s-a observat o sangerare minimala interna si o fractura exterioara a cutiei craniene, spunea, la momentul respectiv, intr-o conferinta de presa, medicul Erich Schumtzhard. El preciza atunci ca in urmatoarele ore starea lui Huidu va ramane, cel mai probabil, stabila si ca medicii vor incepe treptat sa il trezeasca din coma.

Huidu a iesit pe 1 ianuarie din coma indusa, s-a ridicat pe pat si a vorbit cu familia si cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck. Medicii au spus atunci ca refacerea completa a lui serban Huidu este o chestiune „de saptamani”, insa s-au declarat optimisti. De asemenea, medicii au precizat ca, datorita faptului ca purta o casca de protectie, Huidu nu a suferit o accidentare mai grava, chiar fatala.

La aproximativ o saptamana dupa internare, serban Huidu a parasit sectia de Terapie Intensiva si a fost mutat intr-o rezerva a spitalului din Innsbruck. Totodata, serban Huidu a inceput atunci exercitiile fizice de recuperare. (mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here