Senzational! Prima dronă din lume care face streaming live, ajunge și în România la începutul lunii octombrie.

0
2739

București 27 Septembrie 2016, Yuneec Internațional  anunță  disponibilitatea dronei Breeze 4K, o dronă compactă, ultra-automatizată, care poate capta imagini și clipuri atât în exterior cât și în interior, acestea putând fi distribuite cvasi-instantaneu pe rețelele sociale.

Drona are inclusă o cameră Ultra High Definition, cu un senzor optic de 13 megapixeli și se poate mișca la 90 de grade pe verticală. Breeze 4K are o stabilitate ridicată chiar și în condiții de vânt, iar fluxul optic, senzorii de poziționare în infraroșu și stabilizarea digitală de imagine garantează atât claritatea fotografiilor și secvențelor video, cât și siguranța zborului inclusiv în spațiile închise.

“Cu popularitatea de care se bucură selfie-urile în ultimul timp, ne-am propus să lansăm cea mai prietenoasă dronaă, care să le permită oamenilor să capteze imagini la o calitate superioară”, declara Tian Yu, CEO Yuneec Internațional. “Breeze are inclusă o cameră Ultra HD și este echipată cu funcții de zbor automatizate asemănătoare cu cele ale dronelor noastre de top, iar datorită dimensiunilor și modului intuitiv de utilizare, drona Breeze se integrează usor în orice tip de activitate, indiferent că este o primă aventură în natură sau o simplă întâlnire cu prietenii și familia”.

Drona este controlată cu ajutorul aplicației Breeze Cam direct din smartphone-ul utilizatorului și are cinci moduri de zbor incluse: Pilot, Self-Portrait, Orbit, Travel și Follow Me.

Modul Pilot poate fi folosit de către utilizator atunci când dorește controlul manual al dronei prin simpla mișcare a telefonului, iar funcția Self-Portrait este recomadată atunci când se dorește realizarea de selfie-uri sau captarea imaginilor de grup. Comutarea pe modul Orbit, va face ca Breeze 4K să orbiteze în jurul utilizatorului sau al oricărui obiect specificat de către acesta. Drona poate zbura la o distanță de 80 m față de cel care o controlează și se poate întoarce automat dacă are activat modul Travel. Follow Me se folosește de sistemul de navigație GPS din smartphonu-ul propriu al utilizatorului, și face ca drona să urmărească poziția acestuia indiferent de obstacolele intâlnite în cale captând în mod automat imaginile din jur. Asadar la drona Breeze 4K totul este posibil deoarece aplicația de care dispune, are acces la giroscopul telefonului și la accelerometru.

Aceeași aplicație Breeze Cam permite utilizatorului și editarea de fotografii și videoclipuri, pe care ulterior acesta le poate distribui pe Facebook sau alte rețele sociale. Breeze Cam este disponibilă pentru  iOS și Android.

Drona are o autonomie de 12 minute, iar timpul pentru reîncarcarea bateriei este de 30-40 de minute. Elicele sunt pliabile făcând-o foarte usor de transportat, putând fi luată oriunde și oricând de către utilizator.

 

Breeze 4k va fi disponibilă, începând cu data de 3 octombrie 2016 și poate fi achiziționată online de pe site-urile www.emag.ro și www.telcom-shop.ro  la prețul de 2.249 lei.

Yuneec este liderul mondial în domeniul aviației electrice. Yuneec produce peste un million de drone în fiecare an, unități ce sunt vândute brandurilor OEM/ODM. În 2014 Yuneec introduce prima dronă din lume gata de zbor, compactă și cu totul ieșită din comun, Quadrocopter Typhoon Q500. În 2015, Yuneec îmbunătățește această dronă prin adaugarea unei camera de filmat 4K și a unui grip pentru stabilizare, transformând astfel Typhoon în soluția ideală pentru filmări aeriene și terestre.

Compania Televoice este distribuitorul oficial  pe piața din România a intregii game de drone Yuneec.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here