Justitia Romana atacata la baioneta?

0
2180

In ultimul timp asistam la lupte crancene care se dau in jurul unei redute pe care politicienii si-o doresc cu nesat:Justitia.Se arunca petarde din toate partile si e din ce in ce mai clar ca se doreste trecerea Legii sub comanda politicului. Iata comunicatul remis presei de catre doamna Monica Macovei:

Politicienii penali atacă în haită justiția. Trebuie opriți!

 

Coalizarea politicienilor cu dosare penale împotriva DNA și a procurorilor anticorupție este o bombă cu ceas pusă la temelia instituțiilor judiciare și a democrației.

Spectacolul grotesc pe care l-au orchestrat în mod sincronizat, aseară, la televiziunile de știri arată că acești politicieni sunt dispuși să atace în haită justiția și instituțiile statului. Când te coalizezi împotriva justiției, te pui contra intereselor oamenilor.

Ura și frica de DNA arată cât de bine funcționa coaliția politicienilor penali, care se certau la televizor mimând că sunt adversari politici, dar își dădeau mâinile când furau și șantajau indiferent de culoarea politică.

Ponta, Udrea și Ghiță  sunt doar câțiva dintre ei, „generația tânără” de politicieni, dar la fel de putredă ca generația lui Năstase sau Voiculescu, toți având sloganul: „furați și distrugeți pe orice persoană și instituție care ne stau în cale”. Lor li s-a alăturat fostul președinte, tot mai vehement,  deși a fost victima încercării de șubrezire a instituțiilor statului.

Dacă există semne de întrebare legate de teza de doctorat a procurorului șef  DNA, atunci se poate cere o nouă analiză a acesteia la Consiliul de specialitate. Victor Ponta ar trebui să știe foarte bine cui trebuie să se adreseze, ca să nu trăim într-un circ continuu, ca cel cu autodenunțul făcut ieri de Ghiță.

Ar fi bine ca în decembrie oamenii să schimbe această clasă politică, să nu ajungem sub dictatura hoților și corupților și a celor cărora puterea le ia mințile.  Noi nu ne pronuntam, dar cititorii nostri sunt rugati sa-si spuna cuvantul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here