Sedinta conducerii Camerei nu s-a putut tine miercuri. Inclusiv Anastase a lipsit. Cum comentezi?

0
966
deputati

deputatiSedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor nu s-a putut tine, nici miercuri, din cauza lipsei cvorumului, la aceasta sedinta participand doar doi membri, vicepresedintele Camerei Ioan Oltean si chestorul Gheorghe Albu, ambii fiind deputati PDL.

PSD nu a participat la lucrarile Biroului Permanent pentru a protesta direct fata de modul „fraudulos” in care este condusa Camera Deputatilor, a anuntat secretarul Camerei Georgian Pop (PSD).

Pop a spus ca PSD a luat decizia ca reprezentantii sai sa nu fie prezenti la aceasta sedinta de Birou, aratand ca s-a ajuns la situatia in care trec prin plen in mod fraudulos legi si acest lucru este acoperit si legalizat. El s-a referit astfel la scandalul legat de votul dat la Legea pensiilor.

„Saptamana trecuta am depus o cerere de suspendare a presedintei Roberta Anastase si speram ca membrii Comisiei juridice sa lucreze in timp eficient”, a adaugat Pop.

Reprezentantii PNL se aflau la o sedinta de partid care se desfasoara la Palatul Parlamentului.

La sedinta Biroului Permanent nu a fost prezenta nici Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor.

Nici marti dupa-amiaza Biroul Permanent nu s-a putut intruni din lipsa de cvorum. Urmatoarea sedinta a Biroului este programata pentru luni, la ora 13.30.(Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here