Secom® lansează un nou magazin la Oradea

0
5592

Oradea, 5 iunie 2018 – Secom®, companie românească specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe, a lansat un nou magazin în Oradea cu o investiție de 35 000 de euro. Rețeaua proprie de retail Secom® numără în prezent 14 magazine distribuite la nivel național.

Noul spațiu comercial Secom® din Oradea are o suprafață de 50 mp, este situat în Strada Republicii, numărul 22 și este deschis de luni pînă vineri, de la ora 8.00 la ora 20.00 și sâmbăta de la 9.00 la 14.00. În luna iunie, cu ocazia lansării, orădenii pot beneficia de reduceri* de 10% la suplimentele alimentare Secom® și 20% la cosmeticele naturale Andalou Naturals.

Consumatorii din Oradea vor avea astfel acces la întreg portofoliul Secom® de 300 de suplimente alimentare cu ingrediente de înaltă calitate și 100 de produse cosmetice naturale și vor putea beneficia de consultanță personalizată. Specialiștii din magazinele Secom®  sunt farmaciști sau asistenți medicali de farmacie, dispunând de experiența și expertiza necesare pentru a oferi recomandări în alegerea și administrarea celor mai potrivite produse pentru sănătate și frumusețe de la Secom®.

În prezent, rețeaua de retail Secom® numără 14 magazine în București (4 locații), Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Arad și Oradea. În plus, produsele Secom® sunt comercializate pe magazinul online www.secom.ro și în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național.

Oradea este un important centru economic, care traverseză o etapă de dezvoltare extraordinară. Prin deschiderea acestui magazin dorim să oferim orădenilor soluții naturale care să îi ajute să facă față deopotrivă provocărilor și oportunităților generate de această evoluție rapidă a economiei locale. Consultanții noștri stau la dispoziția orădenilor cu recomandări și sfaturi referitoare la administrarea suplimentelor naturale potrivite. Sperăm că prin produsele noastre de calitate vom reuși să determinăm cât mai mulți români să adopte un stil de viață sănătos și un comportament preventiv, inclusiv prin utilizarea documentată de suplimente alimentare”, a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom®.

Suplimentele alimentare Secom® disponibile în magazinul din Oradea acoperă toate ariile terapeutice incluzând vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, și o gamă specială de produse pentru copii. Suplimentele Secom®  sunt naturale și originale, sunt realizate de producători internaționali renumiți, fiind administrate cu succes de zeci de ani la nivel mondial. Produsele Secom®  conțin materie primă de calitate superioară, au concentrații optime de ingrediente active, au forme de prezentare ușor de administrat, permit eliberarea rapidă a substanțelor active în organism și oferă biodisponibilitate optimă.

De asemenea, în cadrul magazinului Secom® din Oradea consumatorii pot găsi și cosmeticele naturale Andalou Naturals, dedicate îngrijirii tenului, corpului și părului. Brandul este comercializat în România exclusiv de Secom și se diferențiază atât prin formulele cu ingrediente naturale, precum celulele stem din plante și fructe, cât și prin faptul că sunt nemodificate genetic (Non-GMO), sunt Cruelty free (nu sunt testate pe animale), Eco-friendly și provin din comerțul echitabil (Fair trade).

Despre Secom®

Secom® este compania românească, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, și promotor al frumuseții prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de înaltă calitate. Compania este specializată în importul, distribuția și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe, suplimente alimentare și cosmetice naturale.

Secom® a făcut pionerat, fiind prima companie care a introdus pe piața românească ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, o serie de ingrediente inovatoare precum colostrul, dar și prima gamă de suplimente special create pentru sănătatea copiilor – ChildLife® Essentials.

În prezent portofoliul Secom® include 300 de suplimente alimentare și 100 de produse cosmetice naturale. Produsele Secom® sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, precum și în cele 14 magazine Secom® din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Arad și Oradea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here