Schneider Electric integreaza procesoare Hailo Technologies pentru noi capacitati bazate pe inteligenta artificiala

0
365

Rueil-Malmaison (Franta), 27 noiembrie 2023Schneider Electric a anuntat o colaborare tehnologica cu Hailo Technologies, un producator de cipuri de inteligenta artificiala (AI), pentru a integra procesoarele avansate Hailo in cadrul solutiilor Schneider Electric.

AI ofera beneficii semnificative in imbunatatirea performantei, eficientei si capabilitatilor sistemelor de automatizare industriala, permitand industriilor din toate segmentele sa se pozitioneze mai bine pentru viitor.

Prin integrarea procesorului Hailo-8 AI in solutiile sale de automatizare industriala, Schneider Electric va avea acces la noi informatii edge si va dezvolta noi inovatii pentru clientii sai, cu imbunatatiri semnificative si imediate in cadrul mai multor sarcini comune ce tin de productie, inclusiv:

  • Alege si plaseaza: procesul de rezolvarea a sarcinilor de detectare a obiectelor de sase ori mai rapid decat unitatile centrale de procesare (CPU)
  • Controlul calitatii: ruleaza procesele de clasificare de 20 de ori mai rapid decat un procesor
  • Optimizarea randamentului: imbunatatirea proceselor output si throughput, reducerea deseurilor cu 15% in medie

 

Hailo Technologies este lider in industria cipurilor AI pentru dispozitive edge, cu o tehnologie care permite noi posibilitati de calcul pentru sectoare precum auto, securitate, retail si productie. Hailo-8 este un procesor AI eficient si compact, cu un consum redus de energie, permitand analiza datelor cu o precizie remarcabila, in timp real, la nivelul edge.

 

Despre Schneider Electric

 

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

 

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

 

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile. www.se.com/ro

 

Despre Hailo

 

Hailo, un producator de cipuri axat pe AI, dezvolta procesoare AI specializate care permit performante remarcabile pentru centrele de date, pe dispozitive edge. Procesoarele Hailo sunt produsul unei regandiri a arhitecturii traditionale de computing, permitand dispozitivelor inteligente sa efectueze sarcini sofisticate de invatare profunda, precum detectarea si segmentarea obiectelor in timp real, cu un consum de energie, o dimensiune si niste costuri minime. Procesoarele sunt proiectate pentru a se potrivi intr-o multitudine de masini si dispozitive inteligente, cu impact intr-o varietate de sectoare, inclusiv auto, securitate, industria 4.0 si retail. Pentru mai multe informatii, accesati https://hailo.ai

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here