SAP încheie un parteneriat strategic cu Google pentru a oferi clienților mai multe opțiuni în Cloud

0
810

SAP, liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie, anunță încheierea unui parteneriat strategic cu Google, cu scopul de a permite clienților accesarea aplicațiilor de business SAP prin Google Cloud, oferind flexibilitate, scalabilitate, viteză și securitate.

Astfel, în contextul creșterii extensive a numărului de dispozitive conectate și a volumului de date disponibile, precum și al dezvoltării tehnologiilor digitale, cele două companii pun tot mai mult accent pe inovația prin colaborare.

În urma parteneriatului strategic, mai multe aplicații și tehnologii SAP vor fi disponibile în Google Cloud Platform (GCP), oferindu-le clienților un acces facil. Totodată, prin intermediul marketplace-ului Google Cloud Launcher, dezvoltatorii vor putea realiza și testa noi aplicații, utilizând tehnologia in-memory SAP HANA.

În același timp, integrarea aplicațiilor SAP cu suita de aplicații Google (exemplu Gmail sau Google Calendar) oferă utilizatorilor o creștere a productivității, pe baza flexibilității și a ușurinței în utilizare.

Disponibilitatea platformei SAP Cloud prin intermediul Google Cloud Platform va oferi clienților oportunități în zona dezvoltării de noi aplicații, datorită îmbinării serviciilor oferite de cei doi furnizori.

Ambele companii, SAP și Google, au ca principal obiectiv securitatea datelor clienților, protejarea identității și integrității acestora, astfel încât toate serviciile oferite să fie protejate de riscuri. Așadar, clienții se pot conecta ușor și sigur și pot oferi acces utilizatorilor la orice aplicație, indiferent de dispozitiv și moment.

Potrivit IDC, cheltuielile la nivel global pentru servicii de cloud public vor ajunge la valoarea de 195 de miliarde dolari până în 2020. Aceasta reprezintă o dublare față de valoarea de 96,5 miliarde dolari estimată pentru 2016.

# # #

Despre SAP

SAP este lider global pe piaţa de soluţii software de business, având o istorie de peste 44 de ani de inovații tehnologice, în care a contribuit decisiv la transformarea industriei IT. În prezent, SAP are circa 345.000 de clienți, din peste 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală.

Compania oferă un portofoliu complet de soluții bazate pe tehnologia in-memory SAP HANA, ce asigură accelerarea și optimizarea proceselor de business, managementul inteligent al datelor și simplificarea infrastructurii IT. Clienții, angajații, furnizorii, partenerii de business, dar și dispozitivele IoT, pot fi integrate și agregate inteligent, într-un Digital Core care oferă posibilitatea regândirii proceselor de business, conectând oamenii, device-urile și rețelele de business în timp real.

SAP pune la dispoziția companiilor expertiza necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale și o platformă de tip end-to-end care acoperă toate procesele de business, din 25 de industrii. Cu ajutorul tehnologiilor proprietare inovative, SAP creează pentru clienții săi noi oportunități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here