Preînscrieri online la Universitatea Spiru Haret și la Colegiul Universitar Spiru Haret: Cursanții pot opta pentru o varietate de specializări

0
902

Universitatea Spiru Haret organizează preînscrieri online începând cu anul 2017 la toate programele de licență și masterat, precum și la specializările din cadrul Colegiului Universitar.

Viitorii studenți au posibilitatea de a opta pentru unul din cele 60 programe de licență sau 40 programe de masterat.

Universitatea Spiru Haret are 5 sedii în București, Brașov, Constanța, Craiova și Câmpulung, iar cele 14 facultăți cuprind atât specializări tradiționale, precum Drept, Arhitectură, Informatică, Medicină Veterinară, cât și specializări moderne ca Arhivistică, Resurse umane sau Poliție Locală.

Sistemul implementat urmărește să simplifice demersurile administrative pe care un candidat trebuie să le îndeplinească în momentul înscrierii la facultate, acesta trebuind ulterior să parcurgă etapele procesului de admitere.

Platforma de preînscrieri online este disponibilă până pe 31 iulie, iar aplicanții care vor alege completarea formularului trebuie să se prezinte pentru a-și confirma locul până la data de 1 august 2017.

Ulterior, dobândirea statutului de student constă în depunerea dosarului de candidatură (ce include formularul de preînscriere), susținerea probelor de admitere specifice domeniului ales, obținerea statutului de „admis” și încheierea contractului de studii. În cazul persoanelor preînscrise, nu se mai percepe taxa de admitere.

 Universitatea Spiru Haret și-a extins oferta educațională prin Colegiul Universitar Spiru Haret, ce cuprinde două domenii: Sanitar și Producție Media.

Cei interesați de o carieră în domeniul medical, pot opta pentru specializarea asistent medical generalist sau asistent medical de balneofiziokinetoterapie și recuperare, cursurile având o durată de 3 ani.

Pe parcursul anilor de studii, cursanții vor beneficia de programe educaționale moderne, precum și de cele mai noi metode de predare-învățare.

Asistent regizor artistic, editor imagine, cameraman-fotoreporter, asistent producător film-tv, operator sunet și tehnician iluminare filmare sunt calificările profesionale din domeniul Producție Media ce pot fi urmate de cei interesați de o carieră în televiziune.

Colegiul Universitar Spiru Haret oferă viitorilor cursanți posibilitatea preînscrierii online, data finală până la care aceștia pot completa formularul pentru a-și confirma locul în cadrul unuia dintre cele două domenii fiind 14 iunie.

Admiterea propriu-zisă la cele două instituții se desfășoară la încheierea perioadelor allocate preînscrierii, în intervalul iulie-septembrie în cazul Universității Spiru Haret, respectiv între  15 iunie și 15 septembrie pentru Colegiul Universitar Spiru Haret.

Universitatea Spiru Haret a evoluat de-a lungul celor 26 de ani de existență,  axându-se pe dezvoltarea programelor educaționale la un nivel ridicat de reputație academică internațională și ajustarea acestora în funcție de evoluțiile pieței muncii, precum și desfășurarea unui învățământ formativ, care să ofere viitorilor absolvenți deprinderea de a-și perfecționa pregătirea de specialitate și de cultură generală.

Creșterea intensivă a implicării universității în dezvoltarea academico-socială, culturală și artistică a comunității, dezvoltarea puternică a cercetării științifice, precum și diversificarea disciplinelor care dezvoltă competențe antreprenoriale pentru inițierea unor programe noi de studii au reprezentat obiective pe care Universitatea Spiru Haret le-a îmbunătățit în permanență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here