SAP anunță lansarea SAP Labs Site în București, ca parte a rețelei globale SAP Labs

0
683

București, 31 iulie 2023 – Gigantul IT german SAP anunță lansarea SAP Labs Site în București, un hub de inovație digitală care va contribui la extinderea portofoliului de produse și servicii SAP, precum și la dezvoltarea talentelor digitale locale și va încuraja implicarea ecosistemului și a comunității.

 

Începând cu luna iulie, noul SAP Labs Site din București face parte din rețeaua globală de R&D SAP Labs Network, care supervizează cele mai importante activități de inginerie ale companiei, cu 21 de centre de cercetare și dezvoltare în 17 țări din întreaga lume, precum Germania, Statele Unite ale Americii, India, China și Brazilia. Fiecare locație vizează domenii diferite, precum inteligența artificială, cloud computing-ul sau automatizarea proceselor, printre altele, iar peste 40.000 de angajați contribuie la succesul rețelei.

 

„Noul SAP Labs Site din București vine ca un sprijin important pentru operațiunile noastre din cadrul SAP România și ne va consolida expertiza și prezența pe piață prin creșterea și dezvoltarea talentelor locale. În fond, inovația și oamenii reprezintă esența a tot ceea ce facem”, a declarat Diana David, Managing Director SAP România.

 

Prin noua sa locație din București, SAP Labs Network caută să extindă portofoliul de produse SAP, precum și să atragă și să dezvolte noi talente digitale locale. Rețeaua urmărește astfel sinergii și obținerea unor cicluri mai scurte de feedback din partea clienților în dezvoltarea aplicațiilor și proceselor sale de afaceri.

 

Noul Labs Site din București operează sub coordonarea responsabilului local, Bogdan Cioc, și face parte din hub-ul regional SAP Labs SEE Hub, care cuprinde, în activitatea lui, o gamă largă de arii de expertiză tehnologică. SAP Labs SEE Hub este înființat în cooperare cu SAP Labs Bulgaria și se află sub conducerea lui Radoslav Nikolov, Managing Director SAP Labs Bulgaria.

 

„Combinând experiența vastă de inginerie a SAP în Bulgaria și România, ajungem la un nivel cuprinzător de expertiză care acoperă orice, de la tehnologie, aplicații și procese de afaceri până la portofoliul de servicii la o scară mai largă. În regiunea Europei de Sud-Est suntem bine pregătiți pentru o extindere mai largă și avem oportunitatea unică de a deveni un motor foarte important de creștere pentru ingineria SAP în Europa”, a adăugat Radoslav Nikolov, Managing Director SAP Labs Bulgaria.

 

Bogdan Cioc, responsabil pentru operațiunile SAP Labs Site în București, este absolvent al Academiei de Studii Economice din București și al programului Executive-MBA al Universității de Economie și Afaceri din Viena și al Carlson School of Management din Minneapolis. Și-a început cariera profesională în 2002 și s-a alăturat echipei SAP România în 2007, unde a fost unul dintre membrii fondatori ai centrului de livrare a serviciilor de consultanță din țară. De când s-a alăturat companiei, a îndeplinit diferite roluri în domeniul tehnic, de management al business-ului și al oamenilor.

 

„Decizia de a înființa o unitate dedicată cercetării și dezvoltării în România reprezintă o evoluție naturală pentru SAP. Ea vine ca urmare a succesului înregistrat de centrul de Services Delivery și de celelalte unități deschise în țară în ultimii 16 ani. Prin această decizie, căutăm să valorificăm și mai mult talentele remarcabile din regiune și să încurajăm o cultură a colaborării, creativității și inovației tehnologice. Accentul pus pe cercetare și dezvoltare vine în prim plan și suntem încântați să creștem contribuția regiunii noastre la portofoliul excepțional de produse de business ale SAP, care modelează industrii din întreaga lume”, a declarat Bogdan Cioc, SAP Labs Site Bucharest Lead.

 

# # #

 

Despre SAP

Strategia SAP este de a sprijini fiecare afacere să funcționeze ca o întreprindere inteligentă și sustenabilă. În calitate de lider de piață în domeniul aplicațiilor software pentru întreprinderi, ajutăm companiile de toate dimensiunile și din toate sectoarele să funcționeze la capacitate optimă: Clienții SAP generează 87% din totalul comerțului global. Tehnologiile noastre de învățare automată, Internet of Things (IoT) și de analiză avansată ajută la transformarea afacerilor clienților în întreprinderi inteligente. SAP oferă oamenilor și organizațiilor o perspectivă profundă asupra afacerilor și încurajează colaborarea care îi ajută să rămână în fața concurenței. Simplificăm tehnologia pentru companii, astfel încât acestea să poată consuma software-ul nostru așa cum doresc – fără întreruperi. Suita noastră end-to-end de aplicații și servicii permite clienților din mediul de afaceri și public din 25 de sectoare de activitate la nivel global să funcționeze în mod profitabil, să se adapteze continuu și să facă diferența. Pentru mai multe informații, vizitați www.sap.com.

 

Acest document conține declarații prospective, care sunt predicții, proiecții sau alte declarații despre evenimente viitoare. Aceste declarații se bazează pe așteptări, previziuni și ipoteze actuale, care sunt supuse unor riscuri și incertitudini care ar putea face ca rezultatele și efectele reale să difere în mod semnificativ. Informații suplimentare cu privire la aceste riscuri și incertitudini pot fi găsite în documentele noastre depuse la Securities and Exchange Commission, inclusiv, dar fără a se limita la secțiunea „Factori de risc” din Raportul anual 2022 al SAP pe formularul 20-F.

© 2023 SAP SE. Toate drepturile rezervate.

SAP și alte produse și servicii SAP menționate în acest document, precum și logo-urile lor respective sunt mărci comerciale sau mărci înregistrate ale SAP SE în Germania și în alte țări. Vă rugăm să consultați https://www.sap.com/copyright pentru informații și notificări suplimentare privind mărcile comerciale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here