Crosspoint Real Estate reprezintă SFC Solutions Automotive în acordul de vânzare și închiriere cu dezvoltatorul belgian de spații logistice WDP a unității de producție auto din zona Mioveni

0
920

Unitatea de productie dispune de o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 20.000 de metri pătrați

 

Crosspoint Real Estate, partener internațional al Savills în România și unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii imobiliare, a asistat SFC Solutions Automotive, un important producător din segmentul de automotive, în tranzacția de vânzare și închiriere de tip sale-and-leaseback a unei unități de producție din Mioveni, către WDP, unul dintre principalii dezvoltatori de pe piața industrială și logistică din România.

Situată în proximitatea fabricii Dacia Renault din Mioveni, Pitești, unitatea de producție dispune de o suprafață totală de peste 20.000 de metri pătrați.

„O astfel de tranzacție este cu adevărat o dovadă a sustenabilității și maturității pieței industriale locale. Prin intermediul contractului sale-and-leaseback, antreprenorii și investitorii imobiliari pot exploata oportunități semnificative, beneficiind de lichiditate și capital de investiții în schimbul unui venit din închiriere pe termen lung.”, declară Emilian Podaru MRICS, Head of Industrial & Logistics, Crosspoint Real Estate.

 

 

***

Despre Crosspoint Real Estate

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar, cât și solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial. Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de peste 2,15 mld GBP generate în 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here