Șanse cu 95% mai mari de contact și un interes de trei ori mai ridicat. Turul virtual, un tool excelent prin care atragi și califici clienții

0
1372

Turul virtual a devenit un instrument tot mai folosit pe parcursul ultimilor luni. Iar motivul pentru care îl aleg profesioniștii în imobiliare este unul simplu – te diferențiază de competiție și te ajută să atragi atenția cumpărătorilor asupra proprietăților listate. La începutul pandemiei am testat pentru tine unele dintre cele mai populare tool-uri dedicate tururilor virtuale, acum credem că am găsit soluția optimă pentru business-ul tău. Iată ce îți propunem pe Imobiliare.ro.

Dintre tool-urile testate de noi încă de la începutul pandemiei, Matterport s-a dovedit a fi favoritul celor din domeniu, așa că am decis să venim cu un pachet complet în întâmpinarea agenților și dezvoltatorilor care vor să le pună la dispoziție clienților tururi virtuale, fotografii 4K și prezentări video.

Scanăm proprietatea folosind camera profesională Matterport Pro2 pentru a ne asigura că obținem cea mai bună calitate a imaginilor, iar potențialii tăi clienți au posibilitatea de a se plimba prin fiecare cameră, direct în spațiul virtual, dar simțindu-se ca și cum ar fi acolo.

Captezi ușor atenția cu imaginile 360 și evidențiezi caracteristicile speciale ale casei sau apartamentelui îndumându-i către acestea. În final, îți califici rapid clienții și te asiguri că vei ajunge la vizionare doar cu cei care sunt cu adevărat interesați să încheie o tranzacție.

Din datele noastre ai șanse cu 95% mai mari de contact și un interes de trei ori mai ridicat, dacă alegi turul virtual pentru proprietățile tale.

Pachetele încep de la 75 de euro pentru apartamentele cu până la 4 camere și de la 90 de euro pentru case. Acestea includ toate elementele de care ai nevoie pentru a te diferenția de competiție, de la imagini 4K și teaser video de prezentare până la fotografii 360 și tur virtual cu pini informativi și etichetarea spațiilor. Găzduirea turului virtual este gratuită pentru o perioadă de 6 luni.

Serviciile sunt disponibile în București și în județele Ilfov, Brașov și Sibiu. Găsești oferta completă AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here