Samsung lanseaza noua serie GALAXY Tab 3

0
735

Samsung Electronics Co., Ltd, lider in tehnologia mobila si media digitala, a anuntat introducerea pe piata a tabletei GALAXY Tab 3 de 8 inci si 10,1 inci, care va fi disponibila in toata lumea incepand cu luna iunie. Oferind o gama diversificata de optiuni impreuna cu versiunea de 7 inci anuntata anterior, seria GALAXY Tab 3 asigura utilizatorilor numeroase modalitati de a viziona, asculta, crea si impartasi evenimente importante si continut deosebit cu persoanele dragi. Indiferent daca navighezi pe internet de acasa sau citesti pe drum, fiecare dispozitiv dispune de un continut imbunatatit si un design intuitiv, perfect adaptat pentru a viziona sau impartasi informatii cu prietenii si familia, dar si pentru a surprinde momentele spontane ale vietii.  

Samsung GALAXY Tab 3 de 8 inci

Posibilitate remarcabila de a citi si functii speciale pentru divertisment: Special conceput pentru a fi tinut intr-o singura mana, noul GALAXY Tab 3 de 8 inci este dispozitivul cel mai potrivit pentru a viziona videoclipuri, a juca cele mai noi variante de jocuri si a citi carti electronice, in orice moment si in orice loc. Rama extrem de subtire ce iese in evidenta pentru o folosire la capacitate maxima a ecranului transforma tehnologia «reading mode» a tabletei Samsung si o optimizeaza pentru a oferi iluminare si tonuri perfecte pentru un citit comod, apropiat de cel clasic, intr-o varietate de conditii de iluminat ce functioneaza mai bine pe ecranul sau de 8 inci. Sistemul Sound Alive al tabletei Samsung si Dolby Surround Effect, care maximizeaza fiecare sunet, permite utilizatorilor sa se bucure de un dialog mai clar, de nivele diferite de volum si de un sistem de sunet superior, ce ajuta la imbunatatirea experientei multimedia globale cu noul dispozitiv. in plus, tastele aflate in josul ramei ofera utilizatorilor o experienta comoda in timpul navigarii, asemanatoare cu cea a utilizarii smartphone-urilor.

Utilizare Inteligenta imbunatatita: Pentru a transforma calatoriile si descoperirile in experiente ce necesita cat mai putin efort posibil, tableta GALAXY Tab 3 de 8 inci este dotata cu S Translator, ce ofera traducere imediata prin recunoasterea vocii si prin text pentru aplicatii precum email, mesajele text si ChatON. Traducerea imediata este posibila atat din vorbire in text, cat si invers, asigurand usurarea comunicarii in timpul calatoriilor peste hotare. GALAXY Tab 3 de 8 inci include si functia WatchON, transformand tableta intr-o telecomanda pentru televizor doar prin simpla sincronizare cu serviciul local de furnizare de cablu si permitand conexiune wireless pentru a usura privitul la televizor. Functionalitatile intuitive precum Story Album si Group Play ofera utilizatorilor mai multe modalitati de a impartasi si se bucura instant de muzica, imagini, documente si jocuri cu cei aflati in jurul lumii.

Samsung GALAXY Tab 3 de 10,1 inci

Experienta multimedia sporita: Special conceputa pentru a fi lider pe piata tabletelor de 10 inci, GALAXY Tab 3 de 10,1 inci combina perfect un design subtire cu functionalitati multimedia imbunatatite pentru utilizarea in familie si acasa. Dotata cu un procesor Dual Core de 1.6 GHz, GALAXY Tab 3 de 10,1 inci este dispozitivul ideal pentru utilizarea zilnica in familie si consumul de multimedia. Oferind un set complet de programe software pentru videoclipuri, imagini si muzica, care se adauga la claritatea display-ului, GALAXY Tab 3 de 10,1 inci este in lumina reflectoarelor cand vine vorba de divertismentul portabil pentru acasa.

O tableta perfecta pentru intreaga familie: Dotata cu functionalitatile Smart Remote si MHL (TV Out), GALAXY Tab 3 de 10,1 inci face tranzitia perfecta intre un dispozitiv potrivit pentru jocurile copiilor si un dispozitiv de control media pentru parinti. Indiferent daca vizionezi filme, controlezi home sistem-ul sau joci jocuri la cea mai inalta rezolutie, GALAXY Tab 3 de 10,1 inci se integreaza perfect printre dispozitivele multimedia dintr-o casa, oferind o experienta perfecta pentru intreaga familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here