Samsung a lansat la CES primul monitor touch screen premium

0
869

Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial in industria dispozitivelor media digitale si a tehnologiilor de convergenta digitala, isi extinde gama monitoarelor premium prin lansarea a doua noi produse care aduc calitatea profesionala a imaginii la indemana specialistilor si a consumatorilor. Seria inovativa 7 SC770 a monitoarelor touch-screen este optimizata pentru Windows 8, in timp ce seria 7 SC750 ofera un design minimalist, ergonomic si o calitate inalta a imaginii. Aceste monitoare premiate la CES datorita inovatiilor pe care le incorporeaza vor putea fi vazute la standul expozitional Samsung (nr. 12004 din Sala Centrala) din cadrul targului Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas, in perioada 8 – 11 ianuarie 2013.

“Ne-am angajat sa ne adresam segmentului tinerilor profesionisti, aflat in plina dezvoltare, oferindu-le monitoare profesionale create pentru a raspunde cerintelor lor”, a declarat Jung-Hwan Kim, Vicepresedinte Senior al diviziei Visual Display in cadrul Samsung Electronics. “in calitate de  lider al industriei pentru sapte ani consecutiv, Samsung continua sa dezvolte noi tehnologii care sa le ofere consumatorilor sofisticati, monitoare de ultima generatie la preturi accesibile, capabile sa le aduca o experienta personalizata.”

Seria 7 Touch (SC770): Monitoare touch-screen

Seria 7 SC770 de monitoare touch-screen reprezinta prima serie de ecrane multi-touch optimizate pentru Windows 8. Acestea pot sustine pana la 10 puncte multitouch in acelasi timp, dand utilizatorilor posibilitatea de a muta, roti sau selecta obiectele de pe monitor cu ajutorul propriei maini.

Avand un stand flexibil si ergonomic, SC770 poate fi ajustat usor in functie de dorinta consumatorului. Astfel, ecranul poate fi rotit la 60 de grade pentru o utilizare mai usoara. in plus, profilul super subtire si unghiul de vizibilitate foarte larg ofera o profunzime ridicata a imaginii.

Seria 7 (SC750): Design Ergonomic
Monitoarele din seria 7 SC750 aduc un design minimalist si ergonomic ce ofera posibilitatea rotirii la 90 de grade pentru marirea usurintei utilizarii. Noile ecrane sunt optimizate pentru navigarea pe Internet si pentru vizualizarea documentelor atat in format landscape, cat si portrait.

Standul proiectat atent pozitioneaza monitorul la nivelul ochilor fara a mai fi nevoie de suporturi suplimentare. in plus, designul fin al standului cilidric de aluminiu scoate in evidenta eleganta ecranului subtire. Oferind imagini de o inalta claritate, monitorul SC750 aduce o rata de contrast de 5.000:1, de cinci ori mai mare decat cea a monitoarelor standard.

Seria 7 SC750 si seria 7 SC770 de monitoare touch-screen va fi disponibila la nivel international incepand cu prima jumatate a anului 2013.

Seria 9 (SB970): Monitoare precalibrate profesional

Premiatele monitoare Samsung din seria 9, deja disponibile pe piata americana din a doua jumatate a lui 2012, vor fi de asemenea prezente la targul international CES. Aducand o calitate a imaginii de neegalat si culori cu adevarat realiste, fiecare monitor in parte este calibrat de tehnicieni inainte de livrare. in plus, calibratorul profesional de culoare pe care il incorporeaza permite utilizatorilor, prin tehnologia exclusiva Samsung Natural Color Expert, sa regleze uniformitatea, gama de culori si nivelul de luminozitate al ecranului pentru a obtine cea mai exacta reproducere a culorilor.

Seria 9 de monitoare foloseste de asemenea tehnologiile PSL (Plane Line Switching) si Wide-Quad High-Definition Resolution (WQHD) pentru a oferi o acuratete a detaliilor de patru ori mai mare decat cea a ecranelor HD traditionale. Designul elegant si minimalist, inspirat de cel al zgarie-norilor, i-a adus monitorului SD970 cele mai importante premii internationale ale industriei de design, printre care se numara in 2012 Trofeul de Bronz IDEA si premiile “Good Design Award” decernate de JIDPO (Japan Industrial Design Promotion Organization).

Pentru a testa in premiera aceasta tehnologie disponibila in viitor, va rugam vizitati standul expozitional Samsung. Linia de produse Samsung nou lansate va fi prezentata la standul nr. 12004 din Sala Centrala a Centru de Conventii din Las Vegas, in perioada 8-11 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here